sâmbătă, aprilie 13, 2024
Politică

Eveniment Național „Door2Door”, găzduit de USR Vâlcea

473Vizualizari

COMUNICAT DE PRESĂ

În week-end-ul 3-5 martie, Râmnicu Vâlcea a găzduit, în cadrul unei întâlniri de lucru, echipele „Door2Door – USR te ascultă” din toată țara și Diaspora. Aceasta este o campanie care se desfășoară la nivel național și care are ca obiectiv să întârească legătura dintre politician și cetățean, prin dialogul constant cu acesta. Am luat naștere în stradă în 2016 și de atunci am încercat să fim aproape de oameni, să îi ascultăm și să venim cu soluții. Vrem ca cetățenii să știe că suntem în continuare alături de ei, astfel că ne-am propus să ajungem efectiv din ușă în ușă, să vedem cam cum simt românii criza actuală și să fim siguri că avem soluțiile cele mai bune pentru a-i ajuta.

Scopul acestei întâlniri a fost îmbunătățirea și dezvoltarea metodelor de lucru și a tehnicilor de comunicare cu cetățenii, și a adunat lideri naționali ai USR, sociologi, experiți în campanii și comunicare atât din țară, cât și din străinătate.
Printre participanți s-au numărat Dan Barna (vicepreședinte USR și deputat de Sibiu), Ionuț Moșteanu (vicepreședinte USR, deputat de Argeș, lider al grupului USR în Camera Deputaților), Vlad Botoș (europarlamentar USR), Radu Mihail (senator de Diaspora, lider al grupului parlamentar USR de la Senat), Andrei Constantinescu (specialist strategie și comunicare), Barbu Mateescu (sociolog), Helene Skulstad (Director Operațional, Venstre, Norvegia), Florent Barre (CEO, Qomon) și Helene Sabatine (Account Manager Qomon) ș.a.

Întâlnirea a fost parte a dezideratului nostru de a implica cât mai mulți cetățeni în dezbaterea publică, de a identifica problemele lor și de a căuta împreună soluțiile ce pot fi implementate politic. Suntem încrezători că prin îmbunătățirea metodelor și a tehnicilor de comunicare, putem face un pas important în această direcție.
Ne bucurăm că am putut găzdui acestui eveniment, și suntem mândri să vedem că USR Vâlcea continuă să joace un rol important în promovarea valorilor noastre și a schimbărilor pozitive în societate.
USR Vâlcea te ascultă! USR e vocea ta!