sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Național

EXCLUSIV: Adi Popa și-a dat DEMISIA de la Horezu. Are un palmares excelent: 62 victorii, doar 15 înfrângeri și 44 de goluri marcate chiar de el!

3.15KVizualizari
De numele lui Adrian Popa se leagă cele mai mari rezultate din istoria clubului Flacăra Horezu: promovarea în Liga a III-a, unde a obținut rezultate extraordinare în ultimii ani. Azi, el a luat decizia de a pleca definitiv de la clubul pe care l-a dus în fotbalul mare, iar vestea a picat ca un trăsnet în Treapt și nu numai.

„Sunt fericit că am antrenat și am jucat la echipa unde au jucat tatăl, unchiul și bunicul meu!”

„Azi, am luat decizia de a pleca de la Flacăra Horezu! Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au contribuit la succesul acestei echipe! Sunt născut în Horezu, iubesc foarte mult zona noastră și sunt fericit că alături de colegii mei si de toți cei care au sprijinit fenomenul fotbalistic din Horezu am reușit să formăm o echipă respectată în toată țara! Au fost 3 ani jumătate în care Flacăra Horezu a învins în meciuri oficiale echipe ca Universitatea Craiova, FC Argeș, Pandurii Tg Jiu sau Turris Turnu Măgurele! Aceste rezultate vor rămâne cu siguranță în istoria acestei frumoase echipe și a fotbalului vălcean! Împreună cu conducerea clubului am reușit să aducem la Horezu jucători extraordinari, de mare caracter, care au pus suflet pentru această echipă! Le mulțumesc colegilor mei din staff-ul tehnic, Cristi Munteanu și Gicu Deaconescu! De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor care au crezut în acest proiect frumos și au contribuit la rezultatele bune ale acestei echipe! Le mulțumesc suporterilor noștri minunați pentru susținerea extraordinară ce am primit-o în toată această perioadă, atât echipa cât și eu! În plan personal, sunt fericit că am antrenat și am jucat la echipa unde au jucat tatăl, unchiul și bunicul meu, ducând tradiția mai departe și reușind să contribui si eu cu o mică parte la istoria acestei echipe! Îi mulțumesc domnului primar Sărdarescu pentru eforturile pe care le face pentru echipa de fotbal și pentru sprijinul acordat! De asemenea, le mulțumesc domnilor Valentin Grigorescu si Mihai Spiridon pentru excelenta colaborare! Legat de motivele ce m-au determinat să iau acestă decizie, prefer să le țin pentru mine și să rămânem cu lucrurile frumoase realizate în această perioadă! Palmares meu ca antrenor este: Victorii în meciuri oficiale: 62! Egaluri: 15! Înfrângeri: 15! Palmares ca jucător: Meciuri jucate: 90! Goluri: 44!”, a transmis Adi Popa.