luni, iunie 14, 2021
Fotbal Diverse

Face 1200 de abdomene pe zi și aleargă minim 10 km pe dealuri. În plus, are un trup de marile reviste… E Roxana Mazilu, arbitru de fotbal și kinetoterapeut!

1.67KVizualizari
Roxana Mazilu este stabilită de câțiva ani în Cluj-Napoca, alături de prietenul ei, Vlad. Aici, ea lucrează ca personal training și kinetoterapeut. Cunoscută în Vâlcea mai ales din fotbal, unde este arbitru (transferată între timp la AJF Cluj), ea a făcut senzație, zilele trecute, cu un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, în care face exerciții fizice cu capul în jos, cu picioarele pe perete și în poziție verticală. Adică, ceva cum rar vezi… Cu un trup de invidiat, desprins din parcă din marile reviste, Roxana demonstrează că este o atletă desăvârșită. Doar face 1200 de abdomene pe zi și aleargă minim 10 kilometri pe dealuri, departe de tumultul orașului.

„Am început să mă antrenez mai mult odată cu autoizolarea. Practic, am 42 de zile de antrenamente, fără pauză. Iubesc mult sportul şi ceea ce fac. Sper să scăpăm mai repede de declarațiile cu care trebuie să ieșim afară din casă și să trăim toate momentele la adevărata lor intensitate, cu prieteni și toți cei dragi. Asta îmi doresc pentru moment”, a spus Roxana Mazilu. Super şi mai aşteptăm şi alte videoclipuri cu antrenamentele tale!