Fotbal Național

Fantasticii din Vâlcea! Cozia a remontat scorul de 1-3 și a promovat în Liga a III-a, după un meci extraordinar… Bravo, băieți!

2.52KVizualizari
Cozia Călimănești a arătat ca o adevărată campioană, în returul de pe teren propriu, cu Oltul Curtişoara, și a avut forța necesară de a remonta scorul de 1-3 cu care a pierdut în deplasare, în turul barajului de promovare în Liga a III-a.
Echipa antrenată de Vasile Ilinca a început jocul în forță și a marcat pentru 1-0, prin Alexandru Uță. Partida a fost tensionată la maximum, astfel că, încă din prima repriză, ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, în cadrul aceleiași faze, pentru contre aprige. La pauză, Cozia a intrat cu un avantaj minim și a lăsat impresia că rezultatul din deplasare a fost un accident.
La reluarea partidei, Mădălin Chiripuș a mărit diferenţa la 2-0 şi i-a adus în extaz pe spectatori. Cozia Călimăneşti a avut o atitudine extraordinară în continuare și a dominat autoritar meciul, forțând evitarea prelungirilor sau ajungea la loviturile de departajare, de la 11 metri. Doar că rezultatul a fost 2-0, la sfârșitul celor 90 de minute de joc, astfel că au urmat două reprize suplimentare, de câte 15 minute fiecare, dar scorul a rămas cel stabilit după timpul regulamentar..
Mai departe, echipa care a gestionat mai bine situația și a avut o condiție fizică mai bună a fost Cozia Călimăneşti, care a reușit să se impună la penaltiuri, cu 4-2.
Vom reveni cu noi informații!