Fotbal Județean

FC Băbeni a adus unul dintre cei mai experimentați șefi de club din Vâlcea. Gicu Deaconescu, Eugen Roșu și Laurențiu Mutu – printre cei cooptați!

1.68KVizualizari
Primarul Bogdan Ștefan (FOTO – sus, în dreapta) a avut miercuri, 15septembrie, o ședință pentru reorganizarea clubului FC Băbeni. Edilul PSD vrea să atragă de partea sa oameni cu experiență în fotbal, care pot implementa un proiect viabil, pe cel puțin 2-3 ani. Acesta se va asigura de un singur lucru: un buget necesar desfășurării activității și construirea unui nou stadion. Pentru cel de-al doilea obiectiv, conducerea Primăriei Băbeni a început negocieri intense, astfel încât să achiziționeze o suprafaţă de teren la un preț OK.  

Noul manager general de la FC Băbeni e din ’93 președinte la Hidro Rm. Vâlcea

Managerul general clubului FC Băbeni va fi Gheorghe Bucuroiu (FOTO – jos), care ocupă încă din 1993 funcția de președinte la Hidro Rm. Vâlcea (care, în trecut, a purtat denumiri precum Electra, Energia, Hidroelectra). Acesta va lucra pro bono, fără a fi remunerat financiar. El a prezentat și proiectul său, care implică un staff nou, capabil să ducă la bun sfârșit un obiectiv important. „Sunt stabilit în Băbeni, unde am făcut o casă. De aceea, țin foarte mult să fac ceva frumos la această echipă de fotbal. Îi voi avea de partea mea și pe antrenorii Gicu Deaconescu, Eugen Roșu și Laurențiu Mutu. Dar și pe alți oameni din localitate. Vrem să ne unim, pentru binele clubului. Voi anunța la momentul potrivit echipa pe care mă voi baza”, a explicat Gigel Bucuroiu.

Joi, întâlnire cu jucătorii. La Băbeni, revin și câțiva dintre foștii jucători ai săi

Noul manager general de la FC Băbeni a mai anunțat că, joia aceasta, va avea o întâlnire cu jucătorii care au mai rămas în lot. „Vreau să îi conving și pe jucătorii care au plecat să revină alături de noi. Pentru asta, le voi prezenta proiectul, bazat pe date concrete, cifre, prognoze. Trebuie să fie totul transparent, pentru că doar așa putem obține încrederea necesară. Voi încerca să aduc, pentru moment, și foști jucători ai mei, plecați pe la cluburi prin țară ori pe cei care joacă la minifotbal. Trebuie să începem să punem pe picioare acest proiect”, a completat Bucuroiu.

Primul meci oficial, de sâmbăta aceasta, cu Viitorul Budești, se amână

Pentru că mai are nevoie de timp să-și pună la punct toate detaliile privind organizarea, Gigel Bucuroiu a anunțat că a amânat, de comun acord cu cei de la Viitorul Budești, primul meci oficial din Liga a IV-a. „Le mulțumesc pentru înțelegere celor de la Budești. Săptămâna aceasta, trebuie să avem, în linii mari, echipa care vom aborda noul sezon. Și, până la data limită de transferuri, să avem un lot cât de cât competitiv. Iar, din iarnă, va fi altă chestie!”, a încheiat Gigel Bucuroiu.