Fotbal Județean

FC Băbeni petrece ca de Paște, după ce a ajuns în finala Ligii a IV-a. „Urmează prima de calificare pentru băieți!”

673Vizualizari
FC Băbeni a reușit să câștige, cu scorul de 2-1 (după 2-0, la pauză), meciul pe care l-a disputat pe teren propriu, în ajunul Paștelui, în campionatul Ligii a IV-a, cu CS Mădulari. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Laurențiu Mutu s-a calificat în finala județeană, unde va lupta pentru titlu  cu FC Păușești Otăsău. Dobre și Milosteanu au dat golurile care au dus trupa reprezentată de Emil Zaharioiu în cel mai așteptat duel al anului.
„Așa cum era normal, după meci, ne-am reunit cu băieții la o masă, cu miel, bere și multă bucurie. Este un rezultat care ne bucură enorm! Bineînțeles, vom oferi și un premiu în bani pentru această performanță. Dar, noi avem un obiectiv și mai mare în sezonul actual: câștigarea finalei și, de ce nu, chiar promovarea în Liga a III-a”, a declarat Emil Zaharioiu, oficialul echipei FC Băbeni.
„Am întâlnit un grup extraordinar de frumos la Băbeni, cu oameni care chiar vor să facă performanță. Mă bucur că am reușit să fac parte din acesta. Sper să reușim ceva și mai frumos”, a spus și Răzvan Milosteanu, unul dintre jucătorii de la FC Băbeni care au contribuit decisiv la calificarea în cel mai așteptat meci al anului.