Fotbal Județean

FC Băbeni vs FC Păușești Otăsău, finala Ligii a IV-a. 2-1, SCOR FINAL! LIVETEXT!

489Vizualizari
FC Băbeni și FC Păușești Otăsău se înfruntă astăzi, de la ora 12.00, în finala Ligii a IV-a. Echipa care va câștiga acest duel va juca mai departe la barajul de promovare în eșalonul superior. Așa cum era de așteptat, meciul a stârnit interesul microbiștilor din Vâlcea și e urmărit de pe marginea terenului de aproape 200 de spectatori.
Echipele de start:
FC BĂBENI: Valentin Niţii – Ștefan Despoiu, Cătalin Dobre, Marian Pătrascu, Valentin Vătășescu, Eduard Dumitrescu, Adrian Florea, Florin Totîlcă, Laurențiu Cazan, Bogdan Șurlin, Răzvan Milosteanu.
FC PĂUȘEȘTI OTĂSĂU: Angelco Prvulovic – Laurențiu Neață, Alin Roman, Andrei Fistogeanu, Eduard Pușcatu, Ilie Vișan, Andrei Neagoe, Ionuț Aldescu, Bogdan Bîrlogeanu (cpt), Robert Olaru, Marian Filipoiu.
Rezerve:
FC BĂBENI: Constantin Vegheanu – Andrei Simion, Irinel Coconu, Adrian Tănasie, Emil Zaharioiu, Ilie Ruiu.
FC PĂUȘEȘTI OTĂSĂU: Adrian Stătescu – Constantin Ghila, Gabriel Șerban, Lucian Boncioiu, Marius Popa, Dorin Rădoi, Nicolae Roșca, Rareș Cristescu, Ovidiu Barbu.
Arbitri: Sorin Costreie (Buftea – Ilfov) – Marius Badea, Florin Păunescu.
Observatori: Grigore Tomoiagă (de arbitri), Marian Bașno (de joc).
LIVETEXT:
Min. 11 – Bogdan Bîrlogeanu i-a pasat lui Marian Filipoiu, atacantul de la FCPO a trimis mingea pe lângă portarul advers, la 8 metri, dar apoi s-a împiedicat și a căzut, iar arbitrul a arătat doar aut de poartă.
Min. 17 – Angelco Prvulovic a respins de sub transversală un șut-centrare al unui băbenar, iar în cădere s-a lovit cu capul de bara laterală și a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Min. 30 – schimbare la FC PĂUȘEȘTI OTĂSĂU: a ieșit Laurențiu Neață, a intrat Marius Popa.
Min. 31 – Marian Filipoiu a fost deposedat în ultima clipă, prin alunecare, din lateral, înainte de a pătrunde în suprafața de pedeapsă, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.
Min. 39 – Marian Filipoiu a fost lansat din nou în adâncime, dar portarul a ieșit în afara careului la 20 de metri, a fost mai rapid și a degajat mingea.
Min. 45 – GOOOOOL FC BĂBENI: după un corner de pe partea dreaptă, executat de Florin Totîlcă, mingea a fost prelungită cu capul de Răzvan Milosteanu, iar Adrian Florea a trimis-o în plasă, din colțul careului de 6 metri, pe lângă portarul advers. 1-0!
PAUZĂ: FC BĂBENI are un avantaj minim după prima repriză!
Min. 50 – două ocazii într-un minut pentru Bogdan Șurlin, prima oară, acesta a trimis un șut-centrare de pe partea dreaptă, de la 20 de metri, iar mingea a căzut pe transversală. Apoi, atacantul de la FC BĂBENI a primit o minge pe culoar, a pătruns în suprafața de pedeapsă, dar șutul său de la 12 metri a fost respins miraculos de portarul Angelco Prvulovic.
Min. 55 – același Bogdan Șurlin a irosit o șanșă de gol și mai mare: apărarea adversă a fost prinsă din nou pe picior greșit, băbenarul a ajuns singur cu portarul, la 10 metri, l-a driblat, dar a întârziat șutul, iar când a tras a nimerit genunchiul unui fundaș advers, care a apărut la timp, la 3-4 metri de poartă.
Min. 61 – schimbare la FC BĂBENI – a ieșit Florin Totîlcă, a intrat Andrei Simion.
Min. 64 – ocazie mare pentru FC PĂUȘEȘTI OTĂSĂU, Lucian Boncioiu a șutat din 13 metri, de puțin pe lângă poartă.
Min. 65 – șut în bară al lui Andrei Neagoe.
Min. 66 – schimbare la FC PĂUȘEȘTI OTĂSĂU: a ieșit Ionuț Aldescu, a intrat Dorin Rădoi.
Min. 70 – GOOOOOL FC PĂUȘEȘTI OTĂSĂU: Marian Filipoiu i-a centrat perfect în suprafața de pedeapsă, iar Eduard Pușcatu a înscris. 1-1!
Min. 78 – schimbare la FC BĂBENI: a ieșit Cătălin Dobre, a intrat Irinel Coconu.
Min. 90+3 – GOOOOL FC BĂBENI: după o lovitură liberă de la 30 de metri, lateral dreapta, mingea a fost centrată în suprafața de pedeapsă, a ajuns la Răzvan Milosteanu, care a șutat la poartă, mingea a lovit bara laterală și a intrat în plasă: 2-1!
FINAL: FC BĂBENI s-a impus la limită (2-1) şi va reprezenta Vâlcea la barajele de promovare în Liga a III-a!