Fotbal Național

FC Băbeni vs Kids Tâmpa Brașov și Viitorul Șimian vs Minerul Costești – în barajul pentru Liga a III-a

523Vizualizari

Astăzi, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din turul 2 de baraj pentru menținere / promovare în Liga a III-a. În această fază, vor fi implicate două echipe din județul Vâlcea (Minerul Costești, ultima clasată din cel de-al treilea eșalon) și FC Băbeni – campioana județului nostru. Ambele au avut noroc și au șanse mari să-și depășească adversarele cu care au picat.

Astfel, echipa antrenată de Laurențiu Mutu o va înfrunta pe Kids Tâmpa Brașov (ultima clasată din Seria 5 a Ligii a III-a), primul meci urmând a avea loc la Orlești. Rivala a acumulat doar 9 puncte în sezonul regulat al campionatului, din două victorii și trei remize.

În schimb, „ortacii” pregătiți de Marius Vlădoi o vor întâlni pe Viitorul Șimian, campioana din Mehedinți, manșa tur urmând a se disputa pe terenul echipei adverse. Așa cum se cunoaște, Minerul Costești a terminat pe ultima poziție în Seria 7 , cu 7 puncte.

Meciurile din turul 2 al barajului de menținere / promovare în Liga a III-a vor avea loc pe 16 mai (turul) și 23 mai (returul).