Fotbal Diverse

FC Boromir a disputat finala Cupei Flux Arena, un puternic turneu amical care a avut loc în week-end, la Craiova

445Vizualizari

Week-end-ul trecut, FC Boromir, câştigătoare a două trofee în 2019 (Cupa şi Supercupa României), a participat la un puternic turneu amical de minifotbal, care s-a desfăşurat la Craiova. Este vorba de ediţia a II-a a Cupei Flux Arena – Craiova, o competiţia iniţiată şi organizată de Andrei Coman şi Dragoş Muscalu. Aceasta a reunit la start 20 de echipe puternice, care au fost împărţite, în prima fază, în cinci grupe de câte patru. Pe lângă FC Boromir, printre celelalte echipe prezente la Craiova s-au mai numărat Nova Vita Tg. Mureş – campioana en-titre a ţării şi Danco Pro Bucureşti – câştigătoarea EuroCup.

În ultimul act, „brutarii” au fost învinşi de Nova Vita Tg. Mureş

„Brutarii” lui George Frântu au avut o comportare bună la turneul din Bănie. FC Boromir a depăşit cu brio faza grupelor, în care a înfruntat DFR Işalniţa (3-2), Inter Sibiu (13-1) şi Bacolux Friends Craiova (3-1). Ulterior, echipa vâlceană a trecut, în sferturi, de JC Concept Bucureşti, cu 4-3, iar în semifinale de Danco Pro Bucureşti, cu 6-5, după penaltiuri. FC Boromir a pierdut însă trofeul după ce a fost învinsă în finală, cu scorul de 3-1, de marea rivală de pe plan intern, Nova Vita Tg. Mureş.
Potrivit afirmaţiilor lui Marian Dascălu, reprezentantul echipei FC Boromir, la puternicul turneu de la Craiova, din week-end-ul trecut, au făcut deplasarea, iniţial, doar 9 jucători, mulţi absentând din diverse motive. Ulterior, în faza eliminatorie, lotul a fost completat cu ceilalţi fotbalişti importanţi din lot, iar echipa sponsorizată de George Frântu s-a bătut până în ultimul act pentru trofeul pus în joc.

Vâlcenii au fost premiaţi de Dan Nistor, noua achiziţie a Craiovei

Duminică, 2 februarie, la festivitatea de premiere a turneului, organizatorii l-au invitat şi pe Dan Nistor, noua achiziţie a grupării de Liga I, CS „U” Craiova, din perioada de iarnă. Acesta i-a oferit lui Laurenţiu Nicolaescu (căpitanul de la FC Boromir) trofeul aferent vicecampioanei la ediţia a II-a a Cupei Flux Arena. Pe de altă parte, Adrian Bălan (de la FC Boromir) a intrat în posesia premiului pentru cel mai bun portar al competiţiei.

Alte două echipe din Vâlcea au fost prezente la turneul din Bănie

Nu doar FC Boromir a reprezentat Vâlcea la ediţia a II-a a Cupei Flux Arena, din week-end-ul trecut! Astfel, la turneul amical din Bănie au mai luat startul alte două echipe din Râmnic: Labradores şi Spartanii. Niciuna dintre acestea nu a depăşit însă faza grupelor. „Şi de această dată, au fost multe jocuri interesante, cu echipe puternice. Asta am încercat să fac mereu cu prietenul meu, Andrei Coman, să avem un nivel ridicat al competiţiilor p care le organizăm. Dovadă e şi faptul că, de fiecare dată, ne onorează cu prezenţa cele mai tari formaţii din România, printre care FC Boromir, Nova Vita Tg. Mureş, Danco Pro şi nu numai”, a subliniat Dragoş Muscalu.