luni, iunie 24, 2024
Fotbal Diverse

FC Boromir – în Top 3 național ca număr de trofee câștigate. E și printre favoritele mega-turneului de la Rm. Vâlcea (15-17 iulie)

888Vizualizari
De curând, FC Boromir a reușit nouă performanță uriașă (a treia din istoria clubului). Este vorba de câștigarea Supercupei României – pentru a doua oară. „Brutarii” mai au în palmares și Cupa României. La ora actuală, probabil că doar două cluburi din țară care încă mai activează se pot mândri cu atâtea trofee. Este vorba de Juventus Sibiu și Nova Vita Tg. Mureș.
„Turneul de la Iași ne-a fost foarte util, în sensul că ne-a oferit meciuri tari, care să ne dea încredere în ceea ce privește Campionatul Național, programat la Rm. Vâlcea, în perioada 15-17 iulie. Am văzut că suntem printre favoritele la câștigarea titlului național. E important că avem tot lotul la dispoziție. În ceea ce privește grupa în care am fost repartizați, nu cunoaștem foarte multe despre adversarele noastre. Sunt două echipe pe care nu le-am mai văzut la joc. Pe de altă parte, e foarte important că vom fi prezenți la EuroCup, unde vom reprezenta România, nu doar Vâlcea. Dacă vom câstiga titlul național, vom evolua în Liga Campionilor. Le mulțumesc băieților pentru ceea au realizat până acum. Am încredere că putem face noi meciuri bune și la Rm. Vâlcea”, a declarat Marian Dascălu, oficialul echipei FC Boromir.