joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Diverse

Vicențiu Mocanu anunță un nou proiect la FC Oltenia: parteneriate internaționale, cu cluburi pentru AC Milan sau Atalanta

3.8KVizualizari

Vicențiu Mocanu, managerul companiei Verotherm și unul dintre reprezentanții clubului de fotbal juvenil FC Oltenia, a anunțat, că pe plan sportiv, în vara acestui an, vor avea schimbări importante, cu rolul de a oferi o șansă în plus celor mai talentați copii din cadrul clubului. Astfel, potrivit afirmațiilor sale, sunt discuții avansate pentru a face parteneriate cu cluburi mari din Europa, pentru AC Milan și Atalanta. Iar, pe plan naţional, variantele sunt CFR Cluj și FC Voluntari.

“Deja, cu AC Milan, suntem în discuții avansate. Acest club are o filială deschisă la Craiova. Vrem să avem acțiuni comune la două-trei luni, astfel încât să punem mai bine în valoare copiii din cadrul clubului. Probabil că o să schimbăm și numele în Oltenia Milan. Vom vedea! Avem antrenori foarte buni la FC Oltenia. L-am dat la FCSB, la grupa de 2011, pe Yannis Diaconu. La 2012 și 2011, mai avem încă trei copii care urmează să facă pasul spre cluburi mari din România. Tot meritul aparține antrenorilor, care sunt profesioniști şi își fac treaba așa cum trebuie. Eu și asociații mei suntem în tratative pentru a prelua un complex sportiv din Vâlcea. Dar, deocamdată, nu pot da mai multe detalii în acest sens. Contează ca, de la an la an, să ne dezvoltăm infrastructura pentru cei aproximativ 200 de copii legitimați în cadrul clubului”, a explicat Vicențiu Mocanu, reprezentantul clubului FC Oltenia și managerul companiei de polistiren Verotherm.