vineri, aprilie 3, 2020
Fotbal Național

FC „U” Craiova – Flacăra Horezu 1-0. Vâlcenii, învinși în minutul 86! „Olarii” joacă marți, cu Astra Giurgiu, în Treapt

677Vizualizari

În această seară, la Drobeta Tr. Severin, s-a disputat derbiul Seriei a IV-a din Liga a III-a, dintre FC „U” Craiova 1948 şi Flacăra Horezu.
După o primă repriză încheiată cu un scor alb, forrmaţia finanţată de Adrian Mititelu a reușit să se impună la limită, cu 1-0, printr-un gol înscris pe final de meci, în minutul 86, de Robert Răducanu. De-a lungul partidei, echipa lui Eugen Trică s-a aflat mereu la cârma jocului. Craiovenii au avut o posesie mai bună (65 la 35), mai multe cornere (12-1), șuturi pe poartă (5-1) și mingi trimise în afara buturilor (16-3).

În următoarea rundă din Liga a III-a, horezenii vor juca tot în deplasare

După primele cinci etape ale sezonului, echipa din Bănie e lideră incontestabilă în clasament, fiind singura cu punctaj maxim din Seria a IV-a. Gruparea din Treapt a rămas cu 10 puncte în cont și va evolua, în următoarea rundă, tot în deplasare, la ACS Poli Timișoara. Meciul de pe Bega va avea loc vineri, 27 septembrie, de la ora 17.00.
Până atunci, Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. vor juca marți, 24 septembrie, de la ora 16.30, pe teren propriu, în Treapt, cu Astra Giurgiu, în șaisprezecimile Cupei României.

Mâine seară, la ora 17.00, microbiștii vâlceni sunt așteptați la Dăeşti

Cealaltă reprezentantă a Vâlcii la nivelul Ligii a III-a, Viitorul Dăeşti, va juca abia mâine după amiază în această rundă. Astfel, de la ora 17.00, fotbaliştii lui George Popolan vor primi, pe stadionul de la Fedeleşoiu, replica formaţiei timişene Fortuna Becicherecu Mic. Așa cum se cunoaște, în primele patru etape ale sezonului, elevii lui Gabriel Mangalagiu și Lucian Giurcă au adunat 7 puncte.