luni, iunie 24, 2024
Fotbal Județean

FC Viitorul Mateeşti a câştigat primul amical din această primăvară: 4-1, cu Măgura Slătioara

1.5KVizualizari
După instalarea în funcţia de primar, Ilie Cosmin Anghelescu a pus bazele noului club de fotbal din Mateeşti, FC Viitorul. De pregătirea fotbaliştilor se ocupă Bogdan Şurlin (care e legitimat în prezent la FC Băbeni, echipă ce va reprezenta judeţul Vâlcea la barajele de promovare în Liga a III-a, după ce s-a aureolat week-end-ul trecut, cu titlul de campioană a Ligii a IV-a).

Duminică, 9 mai, pe terenul din Mateeşti, au avut loc două meciuri amicale, unul fiind de seniori, iar altul de juniori, care au adunat pe marginea terenului câteva zeci de spectatori. Astfel, la seniori, FC Viitorul Mateeşti s-a duelat cu Măgura Slătioara, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Irinel Coconu (şi acesta jucând în mini-sezonul de primăvară la FC Băbeni), Bogdan Spătaru, Alexandru Cica şi Bebe Dumba. În schimb, în partida juniorilor, tinerii fotbalişti din Berbeşti au reuşit să-i învingă cu 2-1 pe cei din Mateeşti.

„În urmă ceva timp, salutam publicul ca jucător, iar acum, cu emoție, am făcut-o ca primar şi fondator al clubului FC Viitorul Mateeşti. Felicitări echipei pentru evoluţia bună cu Măgura Slătioara. Mulţumesc şi publicului numeros pentru prezenţă! Hai Viitorul!”, a transmis primarul Ilie Cosmin Anghelescu, pe Facebook, după cele două meciuri de fotbal care au avut loc duminică, 9 mai.