Fotbal Județean

FCPO a făcut senzație în Liga a IV-a: „Țăranii vor juca finala și chiar ne gândim să câștigăm barajul pentru Liga a III-a”

887Vizualizari
FC Păușești Otăsău a câștigat cu scorul de 6-2 meciul de pe teren propriu, cu Chimia 1973 Rm. Vâlcea, cu toate că a fost condusă cu 1-0 la un moment dat. Marian Filipoiu, liderul de la FCPO, a marcat mai apoi o „dublă”, dar cel mai frumos gol al echipei sale i-a aparținut lui Lucian Boncioiu, care a băgat mingea în plasă de la 30 de metri, speculând ieșirea portarului advers. Pentru învingători, au mai marcat Neață și Pușcatu (2).
„《Țăranii》s-au calificat în finala pe care o vom juca pe 8 mai, cu FC Băbeni. Meciul cu Chimia a fost unul care reflectă scorul. Mulțumesc colegilor, care au demonstrat că o echipă înseamnă muncă, dedicație și devotament. La început, poate că nu aveam șanse de calificare, dar, acum, ne gândim să luăm titlul și să jucăm apoi barajul pentru Liga a III-a. Nimic nu e imposibil! Domnul nostru antrenor Ovidiu Barbu a intrat pe teren ca jucător, alături de noi, și ne-a dăruit plăcerea de a merge împreună spre finala mult așteptată!”, a spus Marian Filipoiu.