luni, iulie 15, 2024
Fotbal Diverse

Felicitări, băieţi! Luxury Team, între cele mai bune 8 echipe de minifotbal din România. Diseară, luptă pentru semifinale!

1.43KVizualizari

Luxury Team Bucureşti (echipă finanţată de Florin Rizea, proprietarul sălilor de evenimente Luxury, din Rm. Vâlcea) s-a calificat în sferturile Campionatului Naţional de minifothbal, care se desfăşoară weekendul acesta, la Oradea. Pe scurt, este în primele opt cele mai bune echipe din România. Iar băieţii nu vor să se oprească aici.
„Am obţinut două victorii şi un egal în grupă, iar, azi, de la ora 17.00, jucăm cu Arad, pentru primul loc. Oricum, suntem calificaţi în sferturi şi de pe 2, loc pe care nu îl mai putem pierde. Sferturile vor avea loc începând cu ora 21.00. A fost greu până acum, dar foarte frumos. Dacă mă iau după forţa echipei, a grupului unit, suntem numărul 1 în România. Dacă abordăm următoarele meciuri cu aceeaşi determinare, nu ne poate bate nimeni. Aş vrea să-i îndeplinesc visul prietenului meu, Marian Dascălu, de la FC Boromir, care vrea să fim campioni naţionali şi să jucăm împreună Supercupa României. Îi felicit şi pe ei pentru câştigarea Cupei României”, a precizat Florin Rizea, jucător şi finanţator la Luxury Team Bucureşti.