vineri, ianuarie 22, 2021
Diverse

Felicitări! Ilie Fârtat și prietenii săi vor dota Spitalul Horezu cu un tunel de dezinfecție, pentru a lupta împotriva COVID-19

970Vizualizari
Ilie Fârtat a fost primar al oraşului Horezu în perioada 2012-2016, reușind să atragă numeroase fonduri pentru orașul Horezu. Zilele acestea, liberalul și prietenii săi vor dota Spitalul Horezu cu un tunel de dezinfecție, extrem de necesar în lupta împotriva COVID-19.

„Aparatul are o dublă acțiune: prin raze ultraviolete și prin biocid. A fost creat de câțiva studenți inimoși din Galați. E foarte util, mai ales cadrelor medicale și angajaților Spitalului Horezu, în lupta contra virusului COVID-19. Acest aparat poate fi achiziționat de toate spitalele, mai ales că nu costă decât puțin mai mult de 1000 de euro. Investiția a fost posibilă prin intermediul Asociației Nadia Duca, prin care, zilele trecute, am mai adus alte sute de materiale necesare personalului medical din Horezu. Vom continua să sprijinim cât de mult vom putea spitalul din Horezu, deoarece sănătatea oamenilor e prioritatea noastră în aceste momente grele”, a precizat Ilie Fârtat, candidat PNL la funcția de primar la Horezu, care are o bogată experiență în domeniul medical și în administrația publică locală.