vineri, iulie 10, 2020
Fotbal Diverse

Final Four-ul Cupei Satelor se dispută sâmbăta aceasta, la Pietrari

438Vizualizari

În ultimele săptămâni, AJF Vâlcea a organizat faza preliminară a Cupei Satelor, în care au fost angrenate nu mai puţin de 36 de echipe din judeţ, ale mai multor localităţi din judeţ, care au fost împărţite, iniţial, în nouă grupe zonale. Câştigătoarele acestora au evoluat, mai departe, în etapa semifinală, ale cărei meciuri s-au disputat chiar week-end-ul trecut, mai precis vineri, 1 noiembrie.
În Grupa A (de la Mădulari), primele două locuri au fost ocupate de Stoileşti şi Sineşti (ambele cu câte 7 puncte), în timp ce, din Grupa B (de la Pietrari), au obţinut dreptul de a participa la turneul final al competiţiei Budeşti (10 puncte) şi Pietrari (9). Titlul judeţean în Cupa Satelor va fi decernat în acest week-end, mai precis sâmbătă, 9 noiembrie, când cele patru formaţii amintite se vor înfrunta la Pietrari, pe cochetul stadion construit de primarul Nicolae Moraru (FOTO – în dreapta).
Potrivit informaţiilor furnizate de Marian Deaconescu (FOTO – în stânga), preşedintele Comisiei de Copii şi Juniori din cadrul AJF Vâlcea, în semifinalele Cupei Satelor, se vor duela Stoileşti (locul 1 în Grupa A) cu Pietrari (locul 2 în Grupa B) şi, respectiv, Budeşti (locul 1 în Grupa B) cu Sineşti (locul 2 în Grupa A). Ulterior, vor avea loc finala mică şi finala mare. Primul meci va începe la ora 11.30, fiecare urmând a se întinde pe durata a două reprize de câte 15 minute fiecare. În caz de egalitate la finele timpului regulamentar de joc, se vor executa direct lovituri de departajare, în prima fază fiind vorba de câte trei de fiecare echipă.
La final, organizatorii vor acorda cupe, medalii şi diplome pentru toate cele patru echipe participante. De asemenea, fiecare jucător va primi câte un sandviş şi o sticlă de apă. Pe de altă parte, vor mai fi oferite echipamente de joc Joma şi mingi.