duminică, mai 9, 2021
Fotbal Național

Finala Cupei României a fost mutată de la Craiova, la Ploieşti. Motivul? FCSB ar fi avut parte de o atmosferă potrivnică în Bănie! Din partea cui, nu se ştie, că meciul se va juca oricum fără spectatori

250Vizualizari
Recent, Gigi Becali a anunţat că o va susţine pe CFR Cluj în duelul pentru titlu pe care echipa ardeleană îl duce cu CS „U” Craiova. În acest sens, finanţatorul de la FCSB a spus că va trimite juniorii pe teren în partida contra formaţiei antrenate de Dan Petrescu. FRF s-a conformat după acea declaraţie şi a mutat la Ploieşti finala Cupei României, care era programată, iniţial, pe 22 iulie, la Craiova. Iar asta deoarece în ultimul act este calificată deja şi FCSB, după 3-0 în meciul tur din semifinala cu Dinamo. Motivul a fost acela că gruparea bucureşeană ar fi avut parte de o atmosferă potrivnică în Bănie, contra celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Decizia e e oarecum ciudată, în condiţiile în care sunt şanse foarte mari ca meciul să se dispute totuşi fără spectatori. Aşadar, o explicaţie cam subţire din partea FRF… a la gâgă!
Stadionuş „Ilie Oană”, din Ploieşti, va găzdui astfel finala Cupei României pentru a treia oară, în ultimii patru ani. Noutatea faţă de sezoanele precedente este aceea că meciul s-ar putea disputa cu tribunele goale, din cauza pandemiei de coronavirus. Oficialii FRF au înaintat totuşi o solicitare către Guvern, pentru ca autorităţile să permite totuşi accesul spectatorilor pe stadion, în proporţie de 20 la sută din capacitatea lui. Iar dacă acesta are 15.500 de locuri, înseamnă că ultimul act al competiţiei KO ar putea fi urmărit de circa 3000 de microbişti.