joi, iunie 4, 2020
Fotbal Județean

Finala Cupei României la fotbal, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi

334Vizualizari

Marian Deaconescu, preşedintele Comisiei de Copii şi Juniori din cadrul AJF Vâlcea, a anunţat că, în vară, finala fazei judeţene a Cupei României s-ar putea disputa pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi. Acesta a precizat că opţiunea rămâne valabilă numai dacă vreun primar din Vâlcea nu-şi exprimă în scris intenţia de a organiza ultimul act al competiţiei în localitatea sa.
„În Zăvoi, sunt cele mai bune condiţii, iar în plus ai parte şi de un public mult mai numeros. Bineînţeles, dacă vreun primar vrea să organizeze în localitatea sa această finală, atunci vom analiza varianta. Ideea e că acolo unde va avea loc finala trebuie să existe condiţii: suprafaţa de joc bună, vestiare cu apă caldă, plus alte facilităţi”, a explicat Marian Deaconescu.

Anul trecut, ultimul act al competiţiei s-a disputat în comuna administrată de primarul Gheorghe Melente

Așa cum se cunoaște, vara trecută, ultimul act a avut loc la Drăgoești, pe cochetul stadion din comuna administrată de primarul Gheorghe Melente. Acesta a făcut eforturi imense pentru ca terenul de joc să se prezinte în cele mai bune condiții, după o ploaie torențială. Finala a fost câștigată la limită de Minerul Costești (FOTO), în fața campioanei județului, Viitorul Dăești (1-0). „Ortacii” primarului Toma Peştereanu pot repeta isprava şi în acest sezon.
Deocamdată, competiţia KO se află în faza şaisprezecimilor de finală, care vor avea loc într-o singură manşă, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 12.00. Programul complet al meciurilor a fost anunţat de AJF Vâlcea chiar la începutul acestei săptămâni şi poate fi găsit AICI! Ulterior, pe 29 februarie, se vor disputa partidele din optimi, iar pe 7 martie cele din sferturi, de asemenea, tot într-o singură manşă.