duminică, aprilie 11, 2021
Diverse

Firma Catani și Florea Udrea vor premia elevii din Galicea cu cele mai bune note la Evaluarea Națională și Bac

1.18KVizualizari
În foarte multe localități, primăriile și consiliile locale sprijină elevii pe cât de mult posibil, pentru o educație de calitate și un viitor mult mai frumos. Fie că vorbim de excursii pe timpul verii, concursuri interactive ori premieri ale performanțelor – toate aceste acțiuni sunt normale și de bun simț într-o comunitate care își respectă generația tânără și vrea să prospere în societate.
Din păcate, aceste lucruri pozitive nu s-au întâmplat deloc de ani buni la Galicea. Florea Udrea, fondatorul companiei Catani și, totodată, candidat PNL la funcția de primar la Galicea, va repara această nedreptate. În perioada imediat următoare, el va organiza câteva acțiuni personale, foarte așteptate, cu scopul de a-i stimula pe copii să fie cât mai preocupați pentru școală. În acest sens, liberalul va organiza o festivitate de recompensare a elevilor cu cele mai mari note la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, iar premiile se anunță pe cât de interesante, pe atât de consistente.
„Am citit si eu prin presă cum primarii din diverse localități apreciază ori de câte ori au ocazia eforturile generației tinere. Din păcate, asta nu s-a întâmplat și la Galicea, spre dezamăgirea tuturor! De aceea, vreau să le arăt elevilor o apreciere a eforturilor depuse în toți acești ani de școală. Firma Catani, pe care o reprezint, la va înmâna, după terminarea tuturor examenelor, premii de recunoștință celor mai buni dintre elevi. Mai am și alte surprize frumoase, pe care le voi dezvălui în săptămânile următoare!”, a explicat Florea Udrea, unul dintre cei mai respectați oameni de afaceri din zonă, care a fost mereu dedicat trup și suflet comunității sale.
Vă reamintim că, în ultimii ani, acesta a dotat cu numeroase rechizite grădinița, a organizat acțiuni interactive pentru cei mici, dar a dat și ajutoare celor mai nevoiașe persoane din Galicea și nu numai, cărora le-a oferit pachete bogate. Felicitări!!!