luni, iunie 24, 2024
Monden

Firțulescu își botează fiica. Nași vor fi Vicențiu Mocanu și Cosmin Popa. Invitat special: reputatul tehnician John Gregory

1.8KVizualizari

Dragoș Firțulescu, fost jucător de Liga I, care a evoluat inclusiv la CSM Rm. Vâlcea (sezonul 2015-2016), este stabilit de ani buni în Bulgaria. El este antrenor secund la echipa de Liga a III-a, Lokomotiv Ruse și se ocupă și de două grupe de copii. Zilele acestea, el și partenera sa de viață, Maria, își vor boteza creștinește fetița, Dayana Maria. Petrecerea va avea loc la sud de Dunăre, iar nași vor fi vâlcenii Vicențiu Mocanu (proprietarul companiei Verotherm) și Cosmin Popa – care, de ani buni, deține o prodigioasă academie de fotbal în Dubai.

Vicky și Cosmo sunt persoanele care m-au ajutat mult atunci când mi-a fost greu. În cariera de fotbalist, dai de multe greutăți. Le mulțumesc că au fost mereu aproape de mine. Eu îmi doresc să fiu un antrenor de succes. Deocamdată, am licența UEFA C, dar, în curând, vreau să dau examen pentru B”, a precizat fostul jucător de Liga I.

La botez, va participa și John Gregory, reputatul tehnician englez, care a trecut pe la Leicester, Aston Villa și alte cluburi mari. Cei doi s-au cunoscut în India și au rămas buni prieteni.

Mai jos, soția lui Firțu, Maria și soția lui Cosmo, Andra