Fotbal Național

Flacăra Horezu, a doua remiză albă pe teren propriu din acest campionat

189Vizualizari

• elevii lui Narcis Enăchescu n-au reuşit să învingă Petrolul Potcoava, în Treapt

Sâmbătă după amiază, Flacăra Horezu a disputat un nou meci în Liga a III-a. Formaţia antrenată de Narcis Enăchescu a înfruntat-o, pe teren propriu, pe Petrolul Potcoava, un adversar accesibil. Partida din Treapt s-a încheiat cu scorul de 0-0, aceasta fiind cea de-a doua din sezonul actual în care „olarii” înregistrează o remiză albă, chiar acasă. Aşa cum se cunoaşte, Flacăra Horezu a terminat cu acelaşi rezultat şi meciul anterior din propriul fief, cu CSM Alexandria, din etapa a 2-a.
Din păcate, cu Petrolul Potcoava, jucătorii din Treapt nu au mai repetat isprava din runda precedentă, când s-au impus în deplasare, în faţa formaţiei ACSO Filiaşi (1-0). Un succes mai mult decât surprinzător, având în vedere că, în această săptămână, doljenii au reuşit să se califice şi în optimile Cupei României, după ce au învins UTA Arad (1-0), pe teren propriu.
Flacăra Horezu se menţine în Top 4 în Seria a VI-a şi după acest rezultat de egalitate, având 8 puncte în cont, echipele de pe locurile 5-6 (ACSO Filiaşi şi Vediţa Coloneşti) fiind la două „lungimi” în spate. În următoarea rundă, elevii lui Narcis Enăchescu vor disputa derbiul judeţean cu Viitorul Dăeşti, în deplasare.