Fotbal Național

Flacăra Horezu a început în trombă noul sezon: 2-0, la Naţional Sebiş. Ciprian Dinu şi Mansour Gueye au semnat victoria „olarilor” de sâmbăta trecută

246Vizualizari

Obişnuită deja cu aerul Ligii a III-a din sezonul trecut, când a ocupat locul 3 într-o serie foarte grea, cu Turris-Oltul Tr. Măgurele (care face acum senzaţie în Liga a II-a) şi „U” Craiova, Flacăra Horezu a început în trombă ediţia 2019-2020. Week-end-ul trecut, în runda inaugurală a noului campionat, Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. au evoluat în deplasare, în fieful echipei arădene Naţional Sebiş, de unde s-au întors cu toate cele trei puncte, graţie victoriei cu scorul de 2-0 (după 1-0, la pauză).
„Olarii” au deschis scorul în minutul 27, prin Ciprian Dinu, care a şutat din întoarcere, din interiorul careului de 16 metri, după o fază prelungită de atac: mingea a lovit întâi bara, iar apoi a intrat în plasă. În prima repriză, Flacăra Horezu şi-a mai creat însă şi alte ocazii de a înscrie, iar în faţa golului s-au mai aflat Mansour Gueye, Adrian Popa şi acelaşi Ciprian Dinu. La poarta cealaltă, adversarii au beneficiat de o ocazie mare de a egala, dar tânărul Denis Vlădoi (18 ani) a respins miraculos.
Fotbaliştii din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu s-au desprins la 2-0 în minutul 61, când noua achiziţie, senegalezul Mansour Gueye, a puncrat tot din interiorul careului, după o pasă a lui Radu Georgescu. În afara acestui gol, Flacăra a mai o irosit o altă oportunitate, prin Adrian Popa, dar şi arădenii s-au aflat din nou aproape de a marca.
În duelul de la Sebiş, pentru Flacăra Horezu au evoluat următorii jucători: Denis Vlădoi – Samson Nwabueze, Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Ştefănel Covalschi, Răzvan Olteanu, Gabriel Precup, Adi Popa (Emilian Bârziche), Sebastian Preda (Ionuţ Simeanu), Radu Georgescu (Raul Nistor), Mansour Gueye.