Fotbal Național

Flacăra Horezu a învins-o fără emoţii pe fosta lideră a Seriei a VI-a. Adversara a marcat doar golul de onoare

554Vizualizari
La mijlocul săptămânii, Flacăra Horezu a primit vestea că meciul cu Vediţa Coloneşti, din deplasare, a fost omologat cu rezultatul din teren: 2-1, pentru echipa adversă. Oficialii din Treapt sperau să câştige partida la „masa verde” (3-0), după ce au susţinut că în lotul ultimei clasate se află câţiva „stranieri” care nu ar avea drept de şedere în România, dar Comisia de Disciplină din cadrul FRF a considerat că memoriul este neîntemeiat.
În aceste condiţii, Flacăra Horezu trebuie să obţină pe teren punctele necesare pentru a se califica în play-off-ul Ligii a III-a, un lucru care se află la îndemâna echipei antrenate de Adi Popa şi Marian Deaconescu. Sâmbătă, 19 noiembrie, formaţia din Treapt şi-a trecut în cont un nou succes important. „Victima” a fost nimeni alta decât Sporting Roşiori, care s-a aflat pentru o scurtă perioadă şi pe locul 1 în Seria a VI-a. În acest duel, „olarii” s-au impus cu scorul de 3-1 (după 1-0, la pauză), cele trei „boabe” fiind marcate de Alexandru Duşmanu (în minutul 4) şi Ionuţ Cioinac (61, 71) – FOTO – în prim-plan. Pe final, echipa din Teleorman a reuşit golul de onoare, prin Marius Matei (în minutul 87).
După această victorie, Flacăra Horezu a urcat pe locul 2 în clasament, având 24 de puncte în cont, prima poziţie fiind ocupată de CSM Alexandria (28).