miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Național

Flacăra Horezu a luat bătaie la fel ca Minerul Costeşti! CSM Slatina a dat şase goluri în Treapt

785Vizualizari
În prima etapă din noul sezon al Ligii a III-a, Flacăra Horezu a primit, pe teren propriu, vizita echipei CSM Slatina, marea favorită la promovare din Seriile V şi VI-a. Aşa cum era de aşteptat, formaţia din judeţul Olt a reuşit să plece victorioasă din Treapt, dar, ceea ce surprinde în mod special, este rezultatul de la final. Astfel, elevii lui Narcis Enăchescu au fost învinşi cu scorul de 6-0 (după 2-0, la pauză).
„Olarii” au pierdut, aşadar, la fel ca şi cealaltă echipă vâlceană din Liga a III-a, Minerul Costeşti, care a fost bătută vineri, în deplasare, de CS „U” Craiova 2, tot ca la tenis (0-6). Culmea, până şi evoluţia scorului a fost identică, până în minutul 80 acesta fiind doar 3-0 pentru adversari, după care a luat proporţii. Golurile echipei CSM Slatina au fost marcate de Cătălin Doman (în minutul 12), Alexandru Popovici (18, 62), Remus Trancă (81) şi Marius Neicu (89, 90+2).

Cea mai drastică înfrângere suferită de „olari” în Liga a III-a

Aceasta este cea mai drastică înfrângere suferită de Flacăra Horezu de la promovarea în Liga a III-a. Anterior, echipa din Treapt a cedat la mai mult de trei goluri doar cu scorul de 4-0, de două ori, ambele meciuri având loc în deplasare. Prima dată, s-a întâmplat asta în sezonul 2018-2019, la debutul „olarilor” la nivel naţional, în fieful formaţiei FC „U” Craiova 1948 (care a ajuns acum în Liga I). În campionatul precedent, Flacăra Horezu a fost bătută cu 4-0 şi de Viitorul Dăeşti, într-o partidă care s-a disputat la Rm. Vâlcea, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi. Pe de altă parte, mai există şi un eşec cu 5-0, tot în faţa echipei de la Fedeleşoiu, în deplasare, în turul 2 din ediţia trecută a Cupei României.
În următoarea rundă, cele două echipe vâlcene care au pierdut cu 6-0 în runda inaugurală a campionatului (Minerul Costeşti şi Flacăra Horezu), se vor întâlni în meci direct, acesta fiind primul derbi judeţean din actualul sezon al Ligii a III-a. Partida va avea loc sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Comunal” din Orleşti.