miercuri, octombrie 21, 2020
Fotbal Național

Flacăra Horezu a perfectat încă două transferuri tari. Robert Popa şi Adrian Stănică au revenit în Treapt

887Vizualizari

• portarul Alex Manea a plecat, în schimb, la LPS Cetate Deva

Flacăra Horezu şi-a definitivat lotul pentru viitorul sezon. Echipa din Treapt a legitimat, pe ultima sută de metri, încă 2 jucători importanţi. Este vorba, în primul rând, de portarul Robert Popa, care nu a mai rămas la FC Argeş, unde a fost ţinut rezervă de Nicolae Dică, astfel că şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea din Piteşti şi a revenit astfel în Treapt. Pentru a-l legitima, oficialii horezeni au fost nevoiţi însă să renunţe la serviciile lui Alex Manea (19 ani), jucător venit în vară în Treapt, de la CS „U” Craiova 2 (după ce a cucerit medalia de bronz cu echipa din Bănie în Liga Elitelor). Acesta a ajuns acum la LPS Cetate Deva, sub comanda lui Ştefan Nanu, unde va evolua alături de Andrei Iana şi Costin Roncea.

În campionatul precedent, Robert Popa a evoluat în 19 meciuri pentru „olari”

În sezonul trecut al Ligii a III-a, Robert Popa (FOTO – în dreapta, lângă Jean Turmacu) a evoluat în 19 etape pentru Flacăra Horezu (11 în tur şi 8 în retur), fiind portarul numărul 1 al echipei din Trrapt, în condiţiile în care „olarii” l-au avut la dispoziţie şi pe experimentatul Florin Matache. „Eroul de la Liberec” a preferat, însă, să-i dea încredere mereu lui Robert Popa, pentru a-l ajuta să progreseze, mai ales că acesta era şi titularul naţionalei Under 16 a României. „Ne bucură faptul că Robert Popa s-a întors la Horezu! Ne-a ajutat mult în sezonul trecut şi sperăm s-o facă la fel şi în noua ediţie a campionatului. El şi-a dorit să revină la noi şi nu putem decât să-l primim cu braţele deschise”, a spus Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt. Miercurea trecută, Robert Popa a fost prezent pe stadionul din Zăvoi, la meciul din turul 2 al Cupei României, dintre Flacăra Horezu şi Minerul Costeşti.

În sezonul trecut, Adrian Stănică a promovat în Liga a III-a cu CSM Slatina

Cel de-al doilea fotbalist care se va întoarce în Treapt în această săptămână este Adrian Stănică (27 de ani), după ce, vara trecută, a ales să plece de a Flacăra pentru a juca la CSM Slatina, în Liga a IV-a din judeţul Olt, cu care a promovat în eşalonul superior. De-a lungul carierei sale, Adrian Stănică (mijlocaş născut pe 14 iunie 1992) a mai evoluat la Măgura Cisnădie şi Cozia Călimăneşti.

Lotul de jucători al echipei Flacăra Horezu pentru noul sezon al Ligii a III-a:

• Portari: Robert Popa, Denis Vlădoi, Denis Constantinescu
• Fundaşi: Samson Nwabueze, Ionuţ Niţu, Emilian Bârziche, Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Ştefănel Covalschi, Vlăduţ Bălan
• Mijlocaşi: Gabriel Precup, Raul Nistor, Adrian Popa, Răzvan Olteanu, Cătălin Nuţă, Radu Georgescu, Adrian Stănică, Ionuţ Simeanu
• Atacanţi: Sebastian Preda, Mansour Gueye