Fotbal Național

Flacăra Horezu a pierdut al patrulea meci la rând. Echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu, învinsă din nou în Treapt

1.09KVizualizari
După trei înfrângeri consecutive şi un golaveraj de 0-10, Flacăra Horezu a întâlnit-o, pe teren propriu, pe Gaz Metan Mediaş 2. Din păcate, formaţia din Treapt a pierdut şi acest meci, cu 3-1 (după ce sibienii au condus şi la pauză, cu 2-1).
Ca fapt divers, care denotă cât se poate de bine la ce nivel se află în acest moment echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu, este de menţionat că, în meciul tur, „olarii” s-au impus categoric în faţa medieşenilor, cu scorul de 4-0, la Copşa Mică, pe Stadionul „Comunal” Axente Sever. Atunci, pentru Flacăra Horezu au evoluat însă Adi Popa, Sebi Preda, Cristi Munteanu şi Gabi Precup (care a şi înscris ultimul gol, în minutul 70). Toţi aceştia au părăsit echipa în pauza de iarnă şi au ajuns la conjudeţeana Viitorul Dăeşti.

Doi jucători cu apariţii în Liga I au semnat victoria echipei Gaz Metan Mediaş 2

În meciul din Treapt, de sâmbătă, 3 aprilie, echipa din Mediaş a deschis scorul repede, în minutul 10, prin tânărul Luis Niţu (19 ani), un fotbalist cu ştate de serviciu şi în Liga I. Acesta a debutat în eşalonul de elită pentru CS „U” Craiova, chiar sub comanda lui Victor Piţurcă, şi a evoluat în 13 meciuri pentru formaţia din Bănie, marcând patru goluri (trei în campionat şi unul în Cupa României). Toamna trecută, el a fost cedat definitiv la Gaz Metan Mediaş, echipă pentru a bifat 14 partide în acest sezon şi a înscris o dată, în partida cu CSM Poli Iaşi, din etapa a 18-a, câştigată de ardeleni cu 2-1, când a deschis scorul în minutul 20.
Flacăra Horezu s-a văzut condusă cu 2-0 din minutul 27, după un gol înscris de Paul Costea (22 de ani) – un alt jucător cu meciuri în Liga I în acest sezon (având 13 apariţii de scurtă durată pentru gruparea din Sibiu – ca urmare a regulii Under 21). Pe final de repriză, în minutul 43, Flacăra Horezu a redus din handicap prin Răzvan Dinu. După pauză, s-a mai marcat un singur gol, în minutul 93, de către medieşeni, din penalti, cel ce a transformat lovitura de la 11 metri fiind acelaşi Paul Costea, care a realizat „dubla”.