luni, iunie 24, 2024
Fotbal Național

Flacăra Horezu a pierdut cu ACSO Filiaşi. Echipa din Treapt, tot mai aproape de retrogradare

1.05KVizualizari
Sâmbătă, 20 noiembrie, Flacăra Horezu a înfruntat-o, pe teren propriu, pe ACSO Filiaşi, una dintre grupările cu care „olarii” se bat în acest moment pentru evitarea retrogradării. Aşa cum se cunoaşte, echipa doljeană e performera sezonului actual al Cupei României, competiţie în care s-a calificat în sferturi, unde se va duela, săptămâna viitoare, chiar cu deţinătoarea trofeului, CS „U” Craiova.
Din păcate, elevii lui Narcis Enăchescu nu au mai reuşit să producă din nou surpriza, aşa cum s-a întâmplat în tur, când au câştigat la limită, cu 1-0, în fieful adversarilor, printr-un gol semnat de Răzvan Dinu, în minutul 80. De această dată, formaţia doljeană şi-a trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc, după ce s-a impus în Treapt cu 2-0. Scorul final a fost stabilit încă de la pauză, cele două „boabe” fiind marcate de Alexandru Fotescu (în minutul 8) şi Daniel Rogoveanu (18).
După acest eşec, Flacăra Horezu şi-a complicat şi mai mult situaţia în clasament, „olarii” ocupând, în prezent, penultimul loc în Seria a VI-a, poziţie de pe care se retrogradează direct în eşalonul inferior.