sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Național

Flacăra Horezu „a sparta gheaţa” în Liga a III-a. „Olarii” au răpus-o pe Sporting Roşiori

328Vizualizari
Sâmbătă, 16 septembrie, Flacăra Horezu a primit, pe teren propriu, vizita formaţiei Sporting Roşiori. Partida din Treapt a început cu 30 de minute mai târziu decât ora preconizată iniţial (17.00). Motivul a fost acela că brigada de arbitri a ajuns cu întârziere la stadion.
După trei meciuri fără victorie în Liga a III-a (la care se adaugă şi alte două partide pierdute în faza naţională a Cupei României, rezultatul celei de la Călimăneşti fiind însă întors la „masa verde”), „olarii” au reuşit să obţină primul succes din actualul sezon. Astfel, echipa din Treapt a câştigat „italieneşte”, cu 1-0, printr-un gol înscris în cel de-al doilea mitan, mai precis în minutul 55, de Gabriel Zamura (FOTO), care a ajuns la trei „boabe” în actualul sezon al Ligii a III-a. Elevii lui Cătălin Bucă au punctat doar de patru ori în cele patru meciuri disputate până acum, iar trei dintre goluri au fost semnate de Gabriel Zamura, care e golgheterul incontestabil al grupării vâlcene.
Flacăra Horezu a început duelul cu Sporting Roşiori cu următorul „unsprezece” de start: Sporea – Nwabueze, Sofianu, Moldovan, Ţăpârlan, Iordache, Pârvu, Mihăilă, Zamura, Niculae, Rotea. Prin victoria obţinută în acest week-end, echipa din Treapt a ajuns la 4 puncte şi a urcat până pe locurile 6-7 în clasamentul Seriei 6 din Liga a III-a, „olarii” aflându-se acum la egalitate cu Unirea Bascov.
Sursă foto: Facebook ACS Flacăra Horezu