joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Național

Flacăra Horezu continuă să facă senzaţie în Liga a III-a! „Olarii” au ajuns la trei victorii la rând

71Vizualizari
Flacăra Horezu s-a întors cu toate cele trei puncte din deplasarea la Curtişoara, unde a înfruntat echipa locală, Oltul. Meciul de sâmbătă, 11 noiembrie, a fost foarte echilibrat, dar până la urmă formaţia antrenată de Cătălin Bucă s-a impus cu scorul de 3-1 (după 1-0, la pauză). „Olarii” au obţinut astfel cea de-a treia victorie consecutivă din ultima perioadă.
Albert Stoenică a marcat pentru 1-0 în minutul 30, iar Robert Pîrvu a mărit diferenţa imediat după revenirea de la vestiare, în minutul 46. Formaţia din judeţul Olt a redus din handicap în minutul 69, prin Marius Neicu, dar n-a reuşit mai mult. În primul minut de prelungiri, Albert Cornicioiu a stabilit rezultatul final (3-1).
Potrivit statisticii de pe site-ul bet365.com, „olarii” au fost superiori la capitolele posesie (54 %), şuturi (17-10) şi şuturi pe poartă (6-4), în timp ce adversarii au avut mai multe atacuri (114-111) şi atacuri periculoase (55-49). Pe de altă parte, Flacăra Horezu a avut cinci cornere, iar Oltul Curtişoara – niciunul!
Victoria din week-end i-a ajutat pe elevii lui Cătălin Bucă să se menţină pe locul 4 în Seria 6, cu 20 de puncte, având în continuare 1 punct peste rivalele din judeţ, Viitorul Dăeşti şi SCM Rm. Vâlcea, care ocupă poziţiile 5-6 în Seria 6.