luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

SENZAȚIONAL !!! LIGA I VINE ÎN TREAPT !!! Flacăra Horezu a învins FC Argeș (2-1) și s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României

1.2KVizualizari

În această după amiază, Flacăra Horezu a avut parte de un adversar de calibru în turul 4 al Cupei României. Echipa din orașul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu s-a duelat cu FC Argeș Pitești, în tentativa de a se califica în șaisprezecimile competiției, fază din care vor intra în luptă și echipele din Liga I.

Desfășurarea LIVE a meciului:

Minutul 8: elevii lui Nicolae Dică au avut o bună șansă de a înscrie, dar Nini Popescu a șutat pe lângă transversală, din 8 metri.

Minutul 27: GOOOOL !!! 1-0 pentru Flacăra Horezu. Mansour Gueye a deschis scorul cu capul, din 8 metri, după o centrare perfectă a lui Ștefănel Covalschi, la care fundașii piteșteni n-au avut replică.

Minutul 33: ocazie rarisimă pentru Flacară Horezu, de 2-0!!! După o centrare de la 35 de metri, mingea a depășit toată defensiva adversă și a ajuns la Adi Popa, singur cu portarul advers, la 6 metri, dar antrenorul-jucător din Treapt a șutat pe lângă bara laterală.

Minutul 45: FC Argeș a beneficiat de o lovitură liberă periculoasă, de la 18 metri, perpendicular pe poartă, dar șutul lui Nini Popescu a nimerit în zid, iar apoi mingea s-a dus în corner, care a rămas fără niciun rezultat.

Minutul 59: lovitură liberă de la 25 de metri, lateral stânga, piteștenii au șutat direct pe poartă, iar Denis Vlădoi a reținut mingea de la firul ierbii.

Minutul 64: Flacăra Horezu, din nou aproape de 2-0! Ștefănel Covalschi a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, pe colțul lung, dar portarul argeșenilor s-a întins ca un arc și a respins mingea de lângă bara laterală. Balonul a revenit apoi în suprafața de pedeapsă, iar Gabi Precup a șutat puternic din 15 metri, însă doar în blocajul unui adversar.

Minutul 65: încă o ocazie pentru „olari”, dar Mansour Gueye n-a nimerit spațiul porții din 8 metri, după o centrare de pe partea dreaptă.

Minutul 82: GOOOOL !!! FC Argeș a restabilit egalitatea. Ionuț Simeanu a pierdut mingea la jumătatea terenului, Faza i-a prins pe picior greșit pe vâlceni, iar piteștenii au trimis imediat o centrare peste întreaga apărare horezeană, până la Andrei Blejdea, care a înscris: 1-1.

Minutul 88: GOOOOL !!! 2-1 pentru Flacăra Horezu. „Olarii” n-au acuzat deloc șocul egalării, au revenit în atac, iar la prima ocazie de care au beneficiat au trecut din nou în avantaj prin Cristi Munteanu. Antrenorul-jucător din Treapt a înscris cu capul, din 8 metri, după ce s-a înălțat peste toată defensiva argeșeană, la o centrare a lui Gabi Precup!

FLACĂRA HOREZU – FC ARGEȘ 2-1 !!! ECHIPA DIN TREAPT S-A CALIFICAT ÎN ȘAISPREZECIMILE CUPEI ROMÂNIEI !!! FELICITĂRI TUTUROR JUCĂTORILOR, CONDUCĂTORILOR ŞI PRIMARULUI NICOLAE SĂRDĂRESCU, PENTRU ACEASTĂ PERFORMANŢĂ DE RĂSUNET A FOTBALULUI DIN HOREZU !!!