miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Național

Flacăra Horezu, foarte aproape să ofere echipei Prim Stroeşti posibilitatea de a reedita cel mai tare amical din istorie…

878Vizualizari

AS Prim Stroeşti 2019, echipă clasată pe locul 3 în Liga a V-a, aşteaptă cu nerbădare OK-ul clubului Flacăra Horezu, pentru a juca un nou amical de gală cu echipa din Treapt. Adi Popa, antrenorul-jucător al formaţiei de Liga a III-a, a precizat că încearcă să găsească o dată liberă, pentru a merge cu colegii săi pe cochetul stadion din Stroeşti, care a fost modernizat în urmă cu doi ani de primarul Toma Ciolacu.
„Încercăm să ne duelăm şi cu echipele din zona noastră, mai ales că avem mulţi suporteri aici. Jucăm fotbal şi pentru ei, pentru cei care vin să ne susţină la toate meciurile. În plus, la Prim Stroeşti, am şi foarte mulţi prieteni. Chiar vreau să jucăm acest amical, doar că, deocamdată, nu am stabilit data…”, a spus Adrian Popa.

Şi „olarii” au pierdut în faţa ilfovenilor de la CS Afumaţi

În meciul amical pe care l-au disputat vinerea trecută, cu CS Afumaţi, în deplasare, „olarii” au fost învinşi la rândul lor de formaţia ilfoveană. Ce-i drept, nu la fel de drastic ca şi colegii lor din Liga a III-a, de la Viitorul Dăeşti. Vicelidera Seriei a II-a s-a impus cu scorul de 2-1 (după 1-1, la pauză), fotbaliştii din Treapt reuşind să egaleze în prima repriză, prin Radu Georgescu.