Fotbal Național

Flacăra Horezu, în continuare fără victorie în Treapt! „Olarii” au avut „ghinion cu carul” în partida cu Vedița Colonești

278Vizualizari
Flacăra Horezu a avut o prestație bună în confruntarea de sâmbătă, 9 octombrie, de pe teren propriu, cu Vedița Colonești. Din păcate, însă, deși au condus cu 1-0 la pauză, elevii lui Narcis Enăchescu au fost nevoiți să se recunoască învinși, după ce au încasat două goluri pe final, iar partida s-a încheiat cu 2-1 pentru adversari. Până la urmă, „olarii” nu doar că au ratat victoria, ci și egalul, oaspeții marcând golul decisiv chiar în ultimul minut de joc.
Flacăra Horezu a deschis scorul în minutul 35, prin tânărul fotbalist Bogdan Vișan (20 de ani) – FOTO, și a reușit să se mențină la conducere până în ultimul sfert de oră al meciului. Vedița Colonești a restabilit egalitatea în minutul 77, prin experimentatul Alin Popa, un jucător cu peste 100 de meciuri jucate în Liga a II-a, pentru FC Argeș și CS Mioveni, dar și cu două apariții în Liga I, chiar în sezonul trecut, pentru gruparea din Pitești. Acesta e fiul lui Vasile Popa, fost jucător la Chimia și în Trivale, în urmă cu aproape trei decenii. Când nimeni nu se mai aștepta, în minutul 90, elevii lui Mircea Stan au dat și lovitura de grație, prin Andrei Bâră, astfel că au plecat cu toate cele trei puncte din Treapt.
Flacăra Horezu a rămas fără victorie pe teren propriu în sezonul actual, din acest punct de vedere fiind singura din Seria a VI-a care are un asemenea bilanț negativ. În cele patru meciuri disputate acasă până în prezent, „olarii” au obținut două remize albe (cu CSM Alexandria și Petrolul Potcoava) și au pierdut de două ori (0-6 cu CSM Slatina și 1-2 cu Vedița Colonești).