luni, iunie 24, 2024
Fotbal Național

Flacăra Horezu, în Final Four-ul Ligii a III-a. La Craiova, echipa din Treapt a revenit miraculos, de la 0-2, în minutul 8

485Vizualizari
Flacăra Horezu a izbutit să se califice în play-off-ul Seriei 6 din Liga a III-a, prin victoria cu scorul de 3-2 (după 1-2, la pauză) pe care a repurtat-o în deplasare, împotriva echipei CS „U” Craiova 2. Duelul a avut loc sâmbătă, 25 martie, pe stadionul Centrului Turistic şi pentru Agrement Dolj, din Bănie. Succes i-a propulsat pe „olari” în play-off-ul Seriei 6, unde se vor lupta mai departe pentru promovare în Liga a II-a.
Aşa cum era de aşteptat, Adi Popa şi coechipierii săi au avut parte de un meci foarte greu la Craiova, iar misiunea de a obţine un rezultat pozitiv n-a fost deloc uşoară. „Olarii” au luptat până în ultimele minute pentru calificarea în Final Four şi, deşi le era necesară doar o remiză, au reuşit chiar să câştige. Victoria s-a conturat foarte greu, iar la un moment dat părea a fi chiar imposibilă.
CS „U” Craiova 2 a început perfect partida şi s-a desprins la 2-0 încă din start, prin două goluri marcate de Mirel Neaţă (în minutul 2) şi Federico Cârpici (8). Alexandru Mitru a dat semnalul revenirii în joc, după ce a înscris în minutul 16, dar Flacăra Horezu a alergat apoi încă aproape o oră pentru a mai puncta din nou. În minutul 73, Alexandru Traşcă a transformat un penalti şi a egalat scorul (2-2). „Olarii” au continuat să fie periculoşi în ofensivă, iar în minutul 86 au marcat încă o dată, prin Andrei Stanciu, care a consfinţit rezultatul final (2-3).