Fotbal Național

Flacăra Horezu, învinsă de Viitorul Şelimbăr, în Treapt. „Olarii” au fost răpuşi în 5 minute!

252Vizualizari
Sâmbăta aceasta, Flacăra Horezu a primit, pe teren propriu, pe stadionul din Treapt, vizita echipei Viitorul Şelimbăr, în etapa a 4-a din Liga a III-a. După victoria cu Viitorul Dăeşti (3-1), din precedentul meci de acasă, Adi Popa & Co. s-au aflat la doar 20 de minute de a produce o nouă surpriză. „Olarii” i-au condus pe sibieni cu 1-0, dar au încasat trei goluri în decursul a cinci minute, astfel că au fost nevoiţi să se recunoască învinşi.

„Olarii” au deschis scorul în minutul 50, prin Radu Dobrescu

La pauză, scorul a fost alb în Treapt şi dătător de speranţe pentru horezeni, care doreau să obţină un nou rezultat pozitiv. Mai mult decât atât, echipa primarului Nicolae Sărdărescu a izbutit să deschidă scorul, în minutul 50, prin Radu Dobrescu, un tânăr fotbalist adus de la Sporting Piteşti. Din păcate pentru „olari”, totul s-a năruit după minutul 71, când elevii fostului fotbalist de Liga I Florin Maxim au egalat prin Ioan Cârloanţă. Viitorul Şelimbăr a preluat conducerea în minutul 72, dintr-un penalti transformat de Alexandru Neacşa, un jucător născut la Drăgăşani. Sibienii au profitat de degringolada din tabăra vâlceană şi au dat lovitura finală în minutul 75, când Adrian Cîrstean l-a învins pe Denis Vlădoi pentru a treia oară.
Astfel s-a scris istoria acestui meci în care Adi Popa & Co. au oferit o replică foarte dârză puternicei echipe din Şelimbăr (care a avut pe teren, din nou, mulţi jucători cu vechi ştate de serviciu în ligile naţionale). Cu toate eforturile depuse, „olarii” n-au putut să obţină un rezultat favorabil. După primele patru runde ale sezonului, Flacăra Horezu are 4 puncte în cont şi ocupă un loc periculos în ierarhia Seriei 7, fiind în zona fierbinte a retrogradării.