Fotbal Național

Flacăra Horezu îşi va afla, marţea aceasta, adversara din turul 3 al Cupei României. „Olarii” ar putea evolua tot în deplasare

190Vizualizari

Flacăra Horezu îşi va cunoaşte viitoarea adversară din turul 3 al Cupei României în cursul zilei de marţi, 20 august. Cel mai probabil, graţie locului superior din sezonul precedent al Ligii a III-a, „olarii” vor juca însă tot în deplasare. Astfel, cele mai posibile „destinaţii” ar putea fi Vediţa Coloneşti sau chiar ACSO Filiaşi. Aşadar, suporterii din Treapt mai au încă o etapă de aşteaptat până ce vor putea vedea o echipă de Liga a II-a la Horezu.
„Nu mai facem supoziţii în ceea ce priveşte echipa cu care vom juca. Poate să fie de Liga a III-a, în deplasare, la fel cum poate să fie una de Liga a II-a, acasă. Sperăm să facem un meci bun şi în turul următor şi să trecem mai departe, dar, deocamdată, ne gândim prima oară la meciul de la Sebiş, din acest week-end”, a precizat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.
Potrivit programării anunţate de FRF, partidele din turul 3 al Cupei României vor avea loc miercuri, 28 august. În această etapă, se vor disputa 27 de meciuri, ceea ce înseamnă că vor evolua 54 de echipe. 30 dintre acestea sunt calificate din turul II, 13 formaţii sunt din Liga III-a (clasate pe locurile 1-3 în sezonul trecut, dar care n-au participat în turul precedent al competiţiei), iar 11 grupări vor fi de la nivelul Liga II-a (care au terminat în jumătatea inferioară a clasamentului, în ediţia precedentă).