luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Flacăra Horezu, la prima înfrângere acasă în actualul sezon al Ligii a III-a. Anul trecut, „olarii” au pierdut o singură dată în Treapt

165Vizualizari

De la promovarea în Liga a III-a, în urmă cu 2 ani, Flacăra Horezu a avut un parcurs aproape perfect pe stadionul din Treapt. Astfel, s-a întâmplat foarte rar ca echipa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu să piardă vreun meci în faţa propriilor suporteri, deşi la Horezu au venit grupări cu pretenţii, ca FC „U” Craiova sau Turris-Oltul Tr. Măgurele. Cum se cunoaşte, ambele au plecat „cu coada între picioare” din Treapt, după ce au pierdut în faţa „olarilor”, cu 2-0 şi, respectiv, 1-0. În sezonul trecut, bilanţul echipei vâlcene pe teren propriu a fost unul bun: Flacăra Horezu a înregistrat 9 victorii, 5 remize şi o singură înfrângere, cu FCM Alexandria (0-2), în etapa a 25-a, care a avut loc pe 26 aprilie.
Anul acesta, Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. au început în trombă campionatul şi au bifat patru victorii în tot atâtea meciuri jucate în Treapt până în prezent. Din păcate, parcursul de metronom s-a stricat la finele săptămânii trecute, când „olarii” au pierdut duelul de pe teren propriu cu Fortuna Becicherecu Mic, tot cu scorul de 2-0. Pentru horezeni, aceasta a fost, aşadar, cea de-a doua înfrângere în Treapt, în cele 20 de meciuri pe care le-au disputat, în total, în Liga a III-a.