Fotbal Național

Flacăra Horezu nu mai ştie să câştige nici măcar 1 punct! Răzvan Dinu a deschis scorul la Tg. Cărbuneşti, iar apoi…

199Vizualizari

• elevii lui Gabriel Mangalagiu au suferit cea de-a cincea înfrângere consecutivă!

Astăzi, Flacăra Horezu a suferit încă un eşec în Liga a III-a, care este cel de-a cincilea consecutiv din 2021. De această dată, jucătorii antrenaţi de Gabriel Mangalagiu au fost înfrânţi în deplasare, de Gilortul Tg. Cărbuneşti, cu scorul de 2-1 (după 1-1, la pauză), într-o partidă în care staff-ul tehnic n-a putut conta pe serviciile a doi jucători de bază, Ionuţ Moldovan şi Ionuţ Mihăescu, ambii fiind suspendaţi.

Răzvan Dinu, singurul jucător care a marcat pentru echipa din Treapt în 2021

Spre deosebire de precedentele patru meciuri pierdute în acest an, tinerii fotbalişti din Treapt au avut o evoluţie mai bună la Tg. Cărbuneşti, lucru evidenţiat şi de faptul că „olarii” au reuşit să marcheze primii, prin Răzvan Marian Dinu (FOTO), un fotbalist crescut la Sporting Piteşti: 0-1. Acesta a împlinit vârsta de 20 de ani chiar luna trecută, pe 16 martie, şi a înscris inclusiv în etapa precedentă, când Flacăra Horezu a fost învinsă pe teren propriu, de Măgura Cisnădie, cu scorul de 3-1. Practic, Răzvan Marian Dinu e singurul jucător care a punctat în 2021 pentru echipa din Treapt.
Din păcate pentru elevii lui Gabriel Mangalagiu, gorjenii au restabilit egalitatea cu puţin timp înainte de pauză, mai precis în minutul 42, prin Robert Bubuioc: 1-1. La puţin timp după revenirea de la vestiare, în minutul 55, Gilortul Tg. Cărbuneşti a dat şi lovitura de graţie, prin Bogdan Oprişa, astfel că şi-a trecut în cont încă trei puncte preţioase, cu care continuă lupta pentru locul 2 în Seria 7 din Liga a III-a.

În pauza de iarnă, „olarii” au câştigat cu 3-2 un amical împotriva gorjenilor

Pentru Flacăra Horezu, această nouă înfrângere adânceşte şi mai mult suferinţa în Treapt, echipa fiind departe de pretenţiile din trecut, semn că trebuie făcut ceva pentru a se rupe ghinionul. De precizat mai este faptul că, în pauza de iarnă, elevii lui Gabriel Mangalagiu au reuşit să-i învingă totuşi pe gorjeni, într-un meci amical. Duelul a avut loc pe stadionul din comuna Bărbăteşti, pe 20 februarie, şi s-a încheiat cu rezultatul de 3-2 pentru vâlceni, care au punctat prin Alin Pencea (din penalti) şi Ion Marian („dublă”).