Fotbal Național

Flacăra Horezu nu trebuie să dea cu piciorul unui jucător cu experienţă la nivel naţional: Adrian…

481Vizualizari

În fotbal, totul este posibil! De cele mai multe ori, munca antrenorilor nu este apreciată de către investitori şi avem destule exemple în acest sens. În pofida faptului că echipele lor au mers din victorie în victorie, au fost îndepărtați de pe post fără nici o explicație. Avem cazuri grăitoare: Alin Minteuan – la CFR Cluj, iar la noi – Gabriel Mangalagiu, de la ACS Energeticianul (fosta ACS Şirineasa). Recent, s-a întâmplat un alt caz: Bobi Verdeș – de la CSM Slatina. Sub pretextul că a fost adus la echipă un director tehnic, Mihai Ianovschi, de fapt, i s-a pregătit debarcarea.
Atunci când Bobi Verdeş a format lotul CSM-ului din Slatina, a apelat şi la trei vâlceni, cu care, de altfel, a reușit si promovarea în Liga a III-a. La doar 16 ani, Stănică a debutat în Liga a II-a, în meciul CSM Rm. Vâlcea – Minerul Lupeni. Apoi, a avut o perioadă când a evoluat la Măgura Cisnădie – în Liga a III-a şi la Juventus Bucureşti – Liga a II-a.
Sincer, eu m-aş fi aşteptat ca Stănică să ajungă la Flacăra Horezu. Mai ales că provine din acest oraş. Știm şi noi cam ce costuri sunt cu jucătorii aduși din altă parte: masă, cazare… etc . La doar 27 de ani, Adrian Stănică era perfect pentru echipa din Treapt, mai ales că are ştate vechi la nivel naţional, rezultate remarcabile şi la nivelul junioratului (trei prezenţe la turneele semifinale şi finale). Doar nu l-or considera că este prea bătrân, la 27 de ani…

• Dănuţ OMEAG