duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Național

Flacăra Horezu, primul succes pe teren propriu din actualul sezon al Ligii a III-a. Radu Georgescu a reuşit o „dublă”

248Vizualizari
Sâmbătă, 23 octombrie, Flacăra Horezu a spart în sfârşit gheaţa şi a obţinut prima victorie pe teren propriu din actualul sezon al Ligii a III-a. Succesul este cu atât mai preţios cu cât „victima” elevilor lui Narcis Enăchescu a fost Sporting Roşiori, grupare clasată în Top 4 în Seria a VI-a, în faţa căreia „olarii” au reuşit să se impună cu scorul de 3-1 (după 1-1, la pauză).
Meciul din acest week-end a început însă cum nu se putea mai prost pentru formaţia din Horezu, care s-a văzut condusă din minutul 20, când teleormănenii au înscris prin Florin Cazan: 0-1. Avantajul oaspeţilor a durat foarte puţin timp: în minutul 28, „olarii” au beneficiat de un penalti, care a fost transformat de Radu Georgescu (FOTO): 1-1.
Imediat după pauză, în minutul 55, echipa antrenată de Narcis Enăchescu a punctat din nou, de această dată prin Radu Bîrzan: 2-1. Peste alte opt minute, Radu Georgescu a marcat şi din acţiune şi a stabilit scorul final: 3-1. O victorie de care fotbaliştii din Treapt aveau nevoie ca de aer, după ce au suferit trei înfrângeri la rând!
Dincolo de importanţa enormă a celor trei puncte câştigate, prin succesul obţinut în faţa grupării din Teleorman, Flacăra Horezu se poate mândri şi cu faptul că este mai tare decât Viitorul Dăeşti. Dar asta doar în ceea ce priveşte rezultatele cu Sporting Roşiori! Aşa cum se cunoaşte, în etapa a 3-a a campionatului, formaţia de la Fedeleşoiu a terminat cu un scor alb meciul de acasă cu echipa învinsă acum de „olari”.