vineri, mai 7, 2021
Fotbal Național

Flacăra Horezu, remiză la Petroşani. „Olarii”, salvaţi de Mansour Gueye!

364Vizualizari
Flacăra Horezu a debutat în deplasare în noul sezon al Ligii a III-a, care a început week-end-ul trecut. Sâmbătă, 12 septembrie, Adi Popa & Co. au evoluat în fieful echipei CSM Jiul Petroşani, de unde „olarii” s-au întors cu un punct. Meciul s-a terminat la egalitate, cu scorul de 2-2 (după 2-1, la pauză, pentru hunedoreni).
Partida a început cum nu se putea mai prost pentru fotbaliştii din Treapt, care au încasat primul gol în minutul 3, dintr-un penalti transformat de Bogdan Matei. Flacăra Horezu a reuşit să egaleze în minutul 25, prin Mansour Gueye, golgheterul echipei din campionatul trecut. Nou-promovata CSM Jiul Petroşani a încheiat totuşi prima repriză în avantaj, după ce acelaşi Bogdan Matei a punctat pentru 2-1, în minutul 32. În repriza secundă, s-a mai marcat un singur gol, de către formaţia vâlceană, senegalezul Mansour Gueye restabilind egalitatea în minutul 76.
Astfel s-a scris istoria acestui meci, la finele căruia horezenii au obţinut un punct extrem de preţios, având în vedere că Flacăra Horezu are o trupă mult mai tânără faţă de sezonul trecut. Aşa cum se cunoaşte, gruparea din Treapt a pierdut mulţi jucători de bază în vară (Robert Popa, Ciprian Dinu, Răzvan Olteanu, Radu Georgescu şi Florin Cioablă), în locul cărora au fost aduşi doar tineri.