luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Flacăra Horezu, remiză spectaculoasă în Treapt, cu Gilortul Tg. Cărbuneşti

524Vizualizari
În această după amiază, Flacăra Horezu a disputat un nou meci în Liga a III-a. Echipa antrenată de Adi Popa şi Marian Deaconescu a primit, pe teren propriu, vizita formaţiei Gilortul Tg. Cărbuneşti. Partida a fost extrem de spectaculoasă – cu şase goluri marcate – şi s-a încheiat până la urmă la egalitate (3-3), după ce „olarii” au avut un avantaj de două „boabe” la pauză (2-0).

Adi Popa şi Sebastian Preda au înscris în prima repriză, dar „olarii” au fost egalaţi imediat după pauză

Flacăra Horezu a izbutit să deschisă scorul în minutul 18, chiar prin antrenorul-jucător Adi Popa (FOTO – în dreapta), iar în minutul 39 s-a desprins la 2-0, prin Sebastian Preda (FOTO – în stânga). Tânărul mijlocaş ofensiv transferat în urmă cu un sezon de la Şcoala „Gică Popescu”, din Craiova, se află la cea de-a doua reuşită din acest campionat. El a mai înscris şi în derbiul judeţean cu Viitorul Dăeşti (3-1), când a marcat, de asemenea, cel de-al doilea gol al echipei sale, în minutul 78.
Repriza secundă a fost însă nefastă pentru echipa din Treapt, care a început-o cum nu se putea mai prost, agoniseala din primele 45 de minute de joc fiind risipită într-un timp foarte scurt. Ex-horezeanul Constantin Roncea a redus din handicap, în minutul 51, iar Robert Bubuioc a egalat (2-2), în minutul 53. Flacăra Horezu era nevoită s-o ia astfel de la capăt şi să încerce din nou să se desprindă, pentru a-şi apropia victoria.

Horezenii au marcat prin Ionuţ Moldovan pentru 3-2, în minutul 82, însă avantajul a durat doar 5 minute

În minutul 82, olarii au izbutit să marcheze din nou (3-2) prin Ionuţ Moldovan, un tânăr jucător în vârstă de doar 21 de ani, care poate evolua atât în centrul defensivei, cât şi ca fundaş central. Acesta a ajuns în Treapt iarna trecută, de la Axiopolis Sport Cernavodă. Se părea că „olarii” au scăpat în învingători, dar, din păcate, în minutul 87, gorjenii au marcat din nou, prin acelaşi Robert Bububoic, şi au stabilit scorul final (3-3). Gilortul Tg. Cărbuneşti a plecat astfel de la Horezu cu un punct nesperat după cum se încheiase prima repriză.