sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Național

Flacăra Horezu, salvată de Cristi Munteanu, în minutul 90+4, în restanţa cu CSM Deva

1.04KVizualizari
Miercuri, 4 noiembrie, Flacăra Horezu s-a deplasat la Simeria, pentru meciul cu CSM Deva, restanţă din cadrul etapei a 7-a a Ligii a III-a. Confruntarea cu echipa antrenată de Ştefan Nanu s-a încheiat la egalitate (1-1).
Din păcate pentru „olari”, formaţia hunedoreană a deschis scorul chiar în minutul 1, prin Alexandru Traşcă, acesta punctând după o frumoasă acţiune personală. Adi Popa & Co. au fost nevoiţi să alerge tot timpul după egalare, iar din minutul 70 au rămas şi cu un om în minus pe teren, după ce tânărul Ionuţ Simeanu a primit direct cartonaşul roşu pentru proteste.
Până la urmă, Flacăra Horezu a izbutit să se întoarcă totuşi acasă cu un punct. Fotbaliştii din Treapt au înscris golul care a pecetluit remiza când aproape nimeni nu se mai aştepta, adică în prelungirile jocului, mai precis în minutul 90+4, iar cel ce i-a salvat pe horezeni de la înfrângere a fost Cristi Munteanu. Fotbalistul în vârstă de 40 de ani a fost trimis special în atac şi a reluat mingea cu capul, în plasă, după o centrare primită de la antrenorul-jucător Adi Popa. Aşa cum se cunoaşte, fundaşul central din Treapt a lipsit mult timp de pe teren, el revenind în echipă abia săptămâna trecută, la Copşa Mică, în duelul cu Gaz Metan Mediaş 2.
După această remiză, Flacăra Horezu a acumulat 9 puncte şi se menţine în prima jumătate a clasamentului, pe locul 5. În runda următoare, care va avea loc în week-end, Adi Popa & Co. vor evolua tot în deplasare, dar în Vâlcea. Astfel, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 14.00, echipa din Treapt o va întâlni pe Minerul Costeşti, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi.