luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti, în aceeaşi serie de Liga a III-a. Echipele vâlcene vor avea însă deplasări foarte lungi, chiar şi de peste 400 de kilometri

1.14KVizualizari

În această după amiază, FRF a postat, pe site-ul oficial, un comunicat în care a anunţat componenţa seriilor din viitorul sezon al Ligii a III-a. Aşa cum se cunoaşte, la startul ediţiei 2019-2020 a ultimul eşalon naţional se vor alinia, pentru prima oară după mulţi ani, şi două echipe vâlcene: Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti.
Spre deosebire de anul trecut, când echipa din Treapt a făcut parte din seria de sud, de această dată, „olarii” vor evolua în grupa echipelor de vest, alături de grupări din judeţele Gorj, Hunedoara, Alba, Timiş şi Arad. Tot acolo a fost repartizată şi Viitorul Dăeşti, noua-promovată în Liga a III-a.
În seria Banatului, formaţiile vâlcene vor avea deplasări foarte grele de făcut. Cea mai lungă va fi până în judeţul Timiş, la Becicherecu Mic (435 km). În plus, fotbaliştii de la Horezu şi Dăeşti vor mai trebui să parcurgă distanţe infernale pentru a juca la Pecica (417 km), Chişineu Criş (389), Cermei (373 km), Dumbrăviţa (365), Ghiroda şi Giarmata Vii (363), Lipova (344) şi Sebiş (337).

LIGA A III-A
Componenţa Seriei a IV-a

„U” Craiova 1948 SA
CS Gilortul Târgu Cărbuneşti
ACS Flacăra Horezu
CS Viitorul Dăeşti
LPS Cetate Deva
CS Hunedoara
AFC Metalurgistul Cugir 1939
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii
ACS Poli Timişoara
ACS Dumbrăviţa
AS Fortuna Becicherecu Mic
CS Şoimii Lipova
CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
CS National Sebiş
CS Crişul Chişineu Criş
ACS Progresul Pecica