Fotbal Național

Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti, punctaj maxim după primele două runde ale Ligii a III-a. Echipele vâlcene au avut, din nou, evoluţii de senzaţie!

842Vizualizari

După startul fulminant de sezon, cu victorii clare în meciurile pe care le-au disputat în runda inaugurală, Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti au continuat evoluţiile de senzaţie în Liga a III-a. Astfel, în această după amiază, cele două echipe vâlcene au reuşit să-şi treacă în cont două noi succese, în partidele pe care le-au jucat în etapa a II-a a Seriei a IV-a. Culmea!, ambele au câştigat cu aceleaşi scoruri ca şi în prima rundă.

Senegalezul Mansour Gueye şi-a intrat în ritm: „dublă” pentru echipa din Treapt

După succesul cu 2-0 de la Naţional Sebiş, Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. s-au impus tot cu acelaşi rezultat, pe teren propriu, în faţa echipei Şoimii Lipova, printr-o „dublă” semnată de senegalezul Mansour Gueye, care a punctat în minutele 43 şi 64. Apărarea rămâne, aşadar, punctul forte al formaţiei din Treapt, care nu a încasat niciun gol în primele două etape din acest sezon.

De la 2-0, la 2-2, iar apoi la 4-2! Fotbaliştii lui George Popolan au trăit periculos!

Învingători cu 4-2 în prima etapă a campionatului, pe stadionul de la Fedeleşoiu, în faţa grupării CS Hunedoara, jucătorii pregătiţi de Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă au avut o evoluţie bună şi în deplasare, în fieful grupării Gloria Lunca Teuz Cermei. Formaţia fondată de George Popolan a repetat scorul din runda inaugurală, dar la finele unui meci mult mai echilibrat. Vâlcenii au avut 2-0 în startul partidei, după două goluri înscrise de Andrei Dima (în minutul 10) şi Florian Pârvu (11), dar arădenii au redus din handicap cu puţin timp înainte de pauză (minutul 42). Mai mult decât atât, formaţia gazdă a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, în minutul 54. Viitorul Dăeşti a marcat golurile victoriei pe final de meci, prin George Neacşu (în minutul 79) şi Ştefan Paşoi (84).

Etapa viitoare, Horezu joacă la Tg. Cărbuneşti, iar Dăeşti – acasă, cu Deva

În următoarea rundă din Liga a III-a, care va avea loc week-end-ul viitor, Flacăra Horezu va juca în deplasare, la Gilortul Tg. Cărbuneşti, formaţie fără niciun punct după primele două etape ale sezonului. De partea cealaltă, Viitorul Dăeşti va primi, pe teren propriu, vizita formaţiei LPS Cetate Deva, care e antrenată de Ştefan Nanu. Hunedorenii au o victorie în cont în prezent, în runda inaugurală, la CSC Dumbrăviţa (2-1).