Fotbal Național

Flacăra Horezu va aborda duelul de la Chişineu Criş, din acest week-end, fără doi titulari. Cristi Munteanu şi Samson Nwabueze – OUT din cauza cartonaşelor!

1.02KVizualizari

În acest week-end, în cea de-a 10-a rundă din Liga a III-a, Flacăra Horezu va evolua în deplasare, în fieful echipei arădene Crişul Chişineu Criş. Meciul va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, la ora 15.00. În condiţiile în care vor avea de parcurs circa 400 de kilometri, „olarii” vor pleca spre vestul ţării încă de vineri şi se vor caza, peste noapte, la Ineu, care a devenit locaţia preferată a ambelor echipe vâlcene din Seria a IV-a, de fiecare dată când au jucat în Banat.
„Ne aşteaptă un meci greu la Chişineu Criş, ştim că întâlnim o echipă bună, dar nu luăm ca etalon rezultatul lor cu FC „U” Craiova, în faţa căreia au pierdut, week-end-ul trecut, cu 5-0. Ne interesează parcursul lor de până acum, care a fost unul foarte bun. Ştim că au jucători periculoşi şi o să-i analizăm cât mai atent, ca să încercăm să obţinem un rezultat bun acolo. Orice punct e important, deoarece, după cum se prezintă situaţia din ierarhia Seriei a IV-a, o înfrângere te poate trage mult în jos. Grupa e foarte echilibrată, de aceea trebuie să rămânem concentraţi în continuare, să muncim la fel de mult ca şi până acum, sperând să obţinem rezultate bune şi în etapele următoare”, a afirmat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.

Staff-ul tehnic din Treapt încearcă să-l recupereze pe Răzvan Olteanu

Din păcate, pentru duelul de la Chişineu Criş, vâlcenii nu se vor putea baza pe serviciile a doi dintre jucătorii de bază, Cristi Munteanu şi Samson Nwabueze, care au încasat câte 4 cartonaşe galbene şi sunt obligaţi să stea o etapă pe tuşă. „Vor absenta piese de bază, dar sperăm ca jucătorii care vor intra în locul lor să-şi facă treaba cât mai bine şi să ajute echipa. În aceste condiţii, recuperarea lui Răzvan Olteanu devine una foarte importantă, ne-ar ajuta foarte mult ca el să se afle în formula de start. E important să fie toţi jucătorii sănătoşi. Sperăm să fim la fel de inspiraţi ca şi până acum, să luăm deciziile cele mai bune, să ne facem jocul nostru obişnuit şi să ne întoarcem cu un rezultat bun din judeţul Arad”, a adăugat Adi Popa.