duminică, martie 7, 2021
Fotbal Național

Flacăra Horezu, victorie de răsunet la Copșa Mică! „Olarii” au reușit un „poker”. Cristi Munteanu, din nou pe teren

690Vizualizari
În această după amiază, Flacăra Horezu a disputat în deplasare restanța cu Gaz Metan Mediaș 2, din cadrul etapei a 5-a a Ligii a III-a. Meciul a avut loc la Copșa Mică și s-a încheiat cu o victorie clară a echipei vâlcene, care s-a impus cu scorul de 4-0 (după 1-0, la pauză). Adi Popa & Co. au făcut un joc fantastic de la un capăt la celălalt și au obținut 3 puncte extrem de importante. Rezultatul este prețios și pentru că formația antrenată de Bruno Vienescu era neînvinsă până în prezent, iar în plus avea și cele mai multe goluri marcate din Seria 7, în cinci meciuri punctând de 19 ori. În fața apărării ermetice a „olarilor”, medieșenilor nu le-a ieșit însă nimic!
Cele patru goluri au fost marcate de Ionuț Moldovan (în minutul 22), Ionuț Simeanu (55), Ionuţ Mihăescu (65) și Gabriel Precup (70). Pe lângă victorie, în partida de la Copșa Mică, Flacăra Horezu a bifat încă un lucru benefic pentru viitor, în acest caz fiind vorba de revenirea în echipă, după o lungă perioadă de absență, a fundașului central Cristi Munteanu (40 de ani). Acesta a fost introdus pe teren din minutul 70 și a dat siguranță defensivei pe final de meci.

Sâmbăta aceasta, de la ora 15.00, Flacăra Horezu va primi, pe teren propriu, vizita echipei FC Hermannstadt 2

După acest succes de răsunet, Flacăra Horezu a acumulat 8 puncte și a urcat pe locul 5 în clasamentul Seriei 7 din Liga a III-a. În week-end, formația pregătită de Adrian Popa și Marian Deaconescu va disputa un nou meci important în campionat, de această dată pe teren propriu, cu FC Hermannstadt 2. Partida va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul din Treapt. Dacă se vor impune din nou, „olarii” vor putea aspira la o clasare pe locul 2, care să le permită să participe la barajele de promovare în Liga a II-a.