Fotbal Național

Flacăra Horezu vs CS „U” Craiova 2, sâmbăta aceasta, în Treapt. Doar victoria îi ajută pe „olari” să continue lupta pentru evitarea retrogradării

781Vizualizari
Flacăra Horezu are nevoie de un miracol pentru a se mai salva de la retrogradare, în condiţiile în care, în acest moment, se află la cinci puncte în spatele echipei CS „U” Craiova 2. Handicapul se poate reduce la două „lungimi”, dacă formaţia antrenată de Lucian Giurcă (FOTO) va izbuti să se impună în meciul direct cu gruparea din Bănie, care e programat în week-end. În campionatul actual, „olarii” au pierdut ambele partide din deplasare cu „satelitul” de Liga I (atât în sezonul regulat, cât şi în play-out), de fiecare dată cu 1-0. În schimb, duelul precedent din Treapt s-a încheiat cu o remiză (0-0).
Prin prisma situaţiei ingrate din clasament, doar o victorie în faţa formaţiei din Bănie îi mai ajută pe horezeni să continue lupta pentru evitarea retrogradării, orice alt rezultat fiind sinonim cu dezastrul. Partida Flacăra Horezu – CS „U” Craiova 2 se va disputa sâmbătă, 14 mai, de la ora 18.00, pe stadionul din Treapt.