vineri, martie 5, 2021
Fotbal Național

Flacăra Horezu vs Gilortul Tg. Cărbuneşti! Adi Popa & Co. vor să răzbune înfrângerile celorlalte două echipe vâlcene în faţa gorjenilor

235Vizualizari
În următoarea etapă din Liga a III-a, Flacăra Horezu va primi, în Treapt, vizita echipei Gilortul Tg. Cărbuneşti. Duelul din acest week-end va fi unul foarte greu pentru Adi Popa & Co., mai ales în condiţiile în care gojenii le-au învins deja pe celelalte două formaţii vâlcene din Seria 7. Astfel, trupa antrenată de Florin Popete şi Bogdan Chiriac a trecut cu 2-1 de Minerul Costeşti (în deplasare) şi cu 5-2 cu Viitorul Dăeşti (pe teren propriu). În aceste condiţii, „olarilor” nu le rămâne decât să încerce să-i răzbune pe fotbaliştii de la Dăeşti şi Costeşti, dar şi să-şi adauge trei puncte importante în cont.

Week-end-ul trecut, gorjenii au pierdut greu, în minutul 90, din penalti, în faţa liderei Viitorul Şelimbăr

Antrenorul-jucător al echipei Flacăra Horezu, Adi Popa, a ţinut să avertizeze că meciul de la finele săptămânii este unul foarte dificil pentru echipa sa, iar asta deoarece Gilortul Tg. Cărbuneşti nu mai e deloc formaţia slabă din sezonul trecut, care a terminat pe ultimul loc în Seria a IV-a. Gorjenii s-au întărit între timp şi sunt mult mai puternici, iar mărturie în acest sens stau rezultatele pozitive din acest sezon.
Săptămâna trecută, Gilortul a pierdut greu, cu scorul de 3-2, în fieful liderei Viitorul Şelimbăr, din cauza unui gol încasat în minutul 90, dintr-un penalti transformat de drăgăşăneanul Alexandru Neacşa. Fostul fotbalist din Treapt, Costin Roncea, a înscris o dată pentru gorjeni, în minutul 6, după ce Alex Curtean marcase pentru 1-0. în minutul 2.

„Gilortul este mult schimbată în bine faţă de sezonul trecut, dovadă fiind că a acumulat multe puncte”

„Întâlnim o echipă aflată pe val, cu rezultate foarte bune, care în ultima etapă a pierdut greu pe terenul celor de la Şelimbăr. Gilortul are o trupă valoroasă, mult schimbată în bine faţă de anul trecut, dovadă fiind că a acumulat multe puncte în acest început de campionat. Vom încerca să facem un meci bun şi să-i blocăm pe gorjeni acolo unde sunt periculoşi, astfel încât să obţinem un rezultat pozitiv”, a spus Adi Popa.
Flacăra Horezu nu a avut niciun jucător suspendat pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş 2, din week-end-ul trecut, care nu s-a mai disputat, şi bineînţeles că nu va avea nici unul nici sâmbăta aceasta, cu Gilortul Tg. Cărbuneşti. „E bine că între timp ni s-au refăcut aproape toţi jucătorii, mai puţin Cristi Munteanu, iar după pauza asta de două săptămâni vom fi mai proaspeţi şi într-o formă mai bună. E foarte important e să fim sănătoşi! Să dea Dumnezeu să facem cât mai multe meciuri bune în continuare şi să acumulăm şi alte puncte importante”, a încheiat Adi Popa.
Meciul Flacăra Horezu – Gilortul Tg. Cărbuneşti va avea loc sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul din Treapt.