miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Național

Flacăra Horezu vs. Viitorul Dăeşti, vinerea aceasta, în Treapt. Lidera are nevoie de victorie pentru a termina anul pe primul loc

192Vizualizari
Viitorul Dăeşti va disputa un derbi al orgoliilor vinerea aceasta, în Treapt, cu Flacăra Horezu. Pentru lidera Seriei a VI-a, confruntarea cu rivala din judeţ nu va fi însă deloc una lipsită de importanţă, în joc fiind locul 1 la final de 2021. În acest sens, Adi Popa, Florin Costea & Co. sunt obligaţi să câştige partida cu „olarii”. Iar asta deoarece marea rivală, CSM Slatina, se află în continuare la doar o „lungime” în spatele echipei de la Fedeleşoiu şi va avea parte de un examen lejer în week-end, pe teren propriu, tot cu o rivală din propriul judeţ, Petrolul Potcoava. Formaţia antrenată de Ovidiu Burcă are 34 de puncte, iar cu un succes va prelua şefia clasamentului, în cazul în care Viitorul Dăeşti (33) nu va câştiga contra Flăcării Horezu.
De partea cealaltă, pentru gruparea din Treapt, un nou eşec ar fi sinonim cu dezastrul, elevii lui Narcis Enăchescu având deja o situaţie ingrată. Echipa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu se află pe penultimul loc în clasament, iar dacă va pierde şi de această dată va rămâne doar cu 14 puncte în cont.
Meciul Flacăra Horezu – Viitorul Dăeşti se va disputa vineri, 3 decembrie, de la ora 13.00, pe stadionul din Treapt. Pe 2 octombrie, în tur, la Fedeleşoiu, lidera Seriei a VI-a s-a impus cu scorul de 3-1 (după 1-0, la pauză), prin golurile marcate de Octavian Vasile (în minutul 36), Robert Pîrvu (61, din penalti) şi Samson Nwabueze (65). Horezenii au punctat prin Robert Burcea (în minutul 76).